Pompan vaatteet

22 Tuotetta

Pompan vaatteet, syksyllä 2019 valikoimassa on SadePompat ja talven mittaan valikoima laajenee.

Suomalaisen Pompan vaatteet ovat pidettyjä erityisesti hyvän istuvuutensa takia. Pomppa-vaate suojaa koiraa kylmyydeltä ja kosteudelta, rajoittamatta kuitenkaan liikkumista. Pompat pysyvät päällä vauhdikkaassakin menossa, jopa ilman takakuminauhoja. Pompan vaatteille on tunnusomaista helppo puettavuus, kestävät materiaalit, kauniit värit ja hyvät heijastimet. Pomppa sopii jokaisen koiran aktiiviseen arkeen.

Suomalainen koirien vaatteita suunnitteleva ja valmistava Pomppa Oy on perustettu vuonna 2008. Yrityksen perustaja, Meri Alku, on itsekin aktiivinen koiraharrastaja, mutta myös tekstiilialan ammattilainen. Hänen tavoitteenaan on, että vaatteet sopivat mahdollisimman monelle koira-asiakkaalle. Kauluksen reilu koko, takahalkio ja leveä, vyöksi kiinnittyvä vatsakappale ovat ominaisuuksia, jotka erottavat Pompan muista markkinoilla olevista tuotteista.

Koiran suojaaminen sateelta kannattaa, koska kosteus voi ärsyttää koiran ihoa ja jopa edesauttaa esim. hotspotien syntyä. Sadetakki auttaa pitämään koiran turkin puhtaana ja kuivana sekä suojaa herkkää ihoa. Kaikki koirat eivät myöskään nauti sadesäällä ulkoilusta, jolloin sadevaate voi parantaa ulkoiluhalukkuutta – myös koiranilmoilla.

Koira on myös tärkeä pitää lämpimänä, sillä se auttaa ehkäisemään lihasvaurioita. Normaaliturkkiselle koiralle ei välttämättä tarvita talvipakkasillakaan kovin paksua takkia sillä kunhan takki suojaa tuulelta, pysyy koira lämpimänä.