Lahjakortit

6 Tuotetta

Ei enää stressiä lahjoista lemmikin omistajalle! 

Kemin lemmikkitukun lahjakortti on mahtava lahja ihmiselle, jolla on lemmikeitä. Näin hän saa itse valita, mitä lemmikilleen tarvitsee. Huomioithan, että valikoimissamme on tällä hetkellä tuotteita koirille, kissoille ja jyrsijöille

Valitse ostoskoriisi niin monta lahjakorttia eri vaihtoehdoista kuin haluat. Sitten vain maksat tilauksesi normaalisti verkkokaupan maksutavoilla. Tämän jälkeen saat välittömästi tilausvahvistuksen ja lahjakortin sähköpostiisi. Lahjakortissa on koodi, jota käyttämällä lahjakortin saaja voi tehdä ostoksensa. Sähköpostissa tulee mukana myös erikseen tulostettava "kortti", jonka voit antaa lahjan saajalle ja liittää koodin siihen joko leikkaamalla tai käsin kirjoittamalla. Voit tietenkin toimittaa lahjakortin suoraan eteenpäin sähköpostilla.

Lahjakortin käyttö:

Lahjakortin voi käyttää kerralla tai jos ensimmäisellä kerralla ei koko summaa käytä, voi lahjakortille jättää rahaa myöhempää käyttöä varten. Ostoksia voi maksaa myös niin, että lahjakortti on osa maksua ja loput lahjakortin käyttäjä maksaa itse.

Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä alkaen. 

  • Näkymä
100,00 €
20,00 €
30,00 €
5,00 €
50,00 €
75,00 €