Voima Rokka 15kg
Voima Rokka 15kg

Voima Rokka 15kg

36,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Rokka on erinomainen jokakoiran perusruoka, jossa hinta ja laatu kohtaavat. Rokka-täysravinnot sisältävät kaikki ravintoaineet, mitä koirat päivittäin tarvitsevat – ei mitään liikaa eikä liian vähän. Ja kaiken lisäksi ne maistuvat hyvältä, joten tärkeät ravintoaineet eivät jää kuppiin vaan päätyvät sinne, minne ne kuuluvatkin: koiran elimistön käyttöön. Rokka-ruokien maku ja väri ovat täysin luontaiset ilman keinotekoisia ainesosia.

Napakka tuotesarja tekee sopivan Rokka-koiranruuan valitsemisen helpoksi. Sinun tarvitsee tietää vain koirasi ikä, koko ja aktiivisuustaso, jonka jälkeen sopiva Rokka-ruoka valikoituu helposti ilman salapoliisityötä. Ruokinta Rokka-ruualla on myös helppoa; koiran kuppiin ei Rokan ohella tarvita mitään vettä kummempaa.

Voima Rokka on oiva valinta aktiivisen aikuisen koiran ruokintaan. Se sisältää hieman enemmän energiaa luonnostaan liikkuvaisemmille ja touhukkaammille tai kevyissä harrastus- tai työtehtävissä käytettäville koirille.

PROTEIINI 30%  RASVA 20%

Kuivalihapitoisuus 25% (tuoreena n. 60%)

Vehnättömän Voima Rokan valmistuksessa on käytetty siipikarjanlihaa, kananmunaa ja kalaa, jotka ovat helposti sulavia, ravintoaine- ja aminohapporikkaita proteiininlähteitä. Voima Rokassa on runsaasti nivelaineita, jotka voitelevat ja suojaavat työ- ja harrastustehtävissä rasittuvia niveliä. Erityiset prebiootit edistävät ruuansulatuskanavan hyvinvointia ja terveyttä.

Valmistusaineet: siipikarjajauho (kana 83 %, kalkkuna 12 %, ankka 5 %), riisi, maissi, siipikarjan rasva, maissigluteeni, kalajauho, juurikasmassa, pellavansiemen, herne, kuivattu kananmuna, monokalsiumfosfaatti, sikuriuute, mannaanioligosakkaridi (MOS), glukosamiini (250 mg/kg), yucca-uute, kondroitiinisulfaatti (100 mg/kg), kehäkukkajauhe.

Lisäaineet: rosmariiniuute, luonnollista alkuperää oleva tokoferoliuute (E306), DL-alfa-tokoferoliasetaatti, kaliumsorbaatti.

Ravintoaineet: 

raakaproteiini 30%

raakaöljyt ja -rasva 20%

raakatuhka 6,5%

raakakuitu 1,7%

kalsium 1,16%

fosfori 0,9%

kalium 0,6%

natrium 0,4%

 Ravintolisäaineet / 1 kg

A-vitamiini(retinoli E672) 22 500 IU

D3-vitamiini (kolekalsiferoli E671) 1 875 IU

E-vitamiini (?-tokoferoli 3a700) 663 mg

rauta (E1) 63 mg

jodi (E2) 1,9 mg

kupari (E4) 6,3 mg

mangaani (E5) 25 mg

sinkki (E6) 144 mg

seleeni (E8) 0,13 mg

tauriini 125 mg

Metabolinen energia: 3919 kcal/kg

Pakkauksesta löytyy ruokintataulukko

Tarjoa ravinto kuivana. Koiralla täytyy aina olla tarjolla riittävästi raikasta vettä.


Arvostelut 0 arvostelua