Vitamax
Vitamax

Vitamax

Tuotenumero 6416225020428
11,95 €
Sisältää alv. 14.00 %

Monivitamiini lemmikeille täydentämään vitamiinien tarvetta kotiruoan tai vitamiinitasoltaan heikon ruokavalion lisäksi.

Voidaan käyttää myös kuuriluontoisesti teollisen täysravinnon ohella parantamaan yleiskuntoa sekä tuomaan energiaa ja parantamaan turkin laatua.

Sisältää kaikki tärkeimmät vitamiinit päivittäisen vitamiinitarpeen tyydyttämiseksi.

L-karnitiini on tärkeä aminohappo fyysisen suorituskyvyn ylläpitämisessä ja palautumisessa harjoituksen jälkeen. Se tehostaa elimistön rasva-aineenvaihduntaa ja keuhkojen toimintaa. L-karnitiini on sydämen toiminnan ylläpitämisessä tärkeä aminohappo ja sen lisää on jo vuosien ajan käytetty eräiden koirilla tavattavien sydänsairauksien hoidossa. L-karnitiinin on lisäksi todettu tehostavan elimistön vastustuskykyä.

Metioniini on yksi terveen karvan muodostumiselle välttämättömistä aminohapoista. Se tarjoaa rikkiä kudosten hyväksikäytettäväksi ja varmistaa tarvittavat rakenneaineet karvan, kynsien ja kavioiden uudistumiselle. Seleenin sisältämät entsyymit toimivat elimistössä antioksidantteina suojaten soluja hapettumisreaktiolta. Tutkimuksissa on lisäksi voitu osoittaa seleenin + e-vitamiinin tehostavan puolustusreaktiota kasvavilla koirilla.

Seleenilisän on myös todettu suojaavan elimistön soluja eräiden myrkyllisten aineiden (arseeni, kadmium) vaikutukselta. 

Vitamax sisältää myös kaikki tärkeimmät vitamiinit päivittäisen vitamiinitarpeen tyydyttämiseksi.


Koostumus (1 tabletti sisältää)

A-vitamiini 2000 KY

D3-vitamiini 100 KY

C- vitamiini 35 mg

E-vitamiini 25 mg

DL- metioniini 20 mg

Nikotiiniamidi 6 mg

B6-vitamiini 5 mg

K3-vitamiini 2 mg

Pantoteenihappo 1,7 mg

B2-vitamiini 1,5 mg

B1-vitamiini 0,9 mg

L-karnitiini 0,2 mg

Foolihappo 0,1 mg

B12-vitamiini 0,02 mg

Seleeni 0,02 mg

Vitamaxin valmistusaineet ovat: hiivavalmiste, magnesiumstearaatti, vitamiini-, aminohappo - ja hivenainevalmisteet, mikrokiteinen selluloosa, aromi ja piidioksidi. Hiivavalmiste ja mikrokiteinen selluloosa ovat kanto/sidosaineita, magnesiumstearaatti ja piidioksidi tabletoinnin apuaineita, makuaine maun takia, muut vaikuttavia aineita.

Annostus:

Koirat: 1 tabletti / 10 kg päivässä

Kissat: ½ – 1 tabletti päivässä

Jyrsijät: ¼ – ½ tablettia kerran viikossa

Arvostelut 0 arvostelua