MUSH Vaisto Puppy Sika-kalkkuna-kana ennakkotilaus
MUSH Vaisto Puppy Sika-kalkkuna-kana ennakkotilaus
Mush

MUSH Vaisto Puppy Sika-kalkkuna-kana ennakkotilaus

44,90 €
Sisältää alv. 14.00 %

MUSH Vaisto® Sika-kalkkuna-kana PUPPY vaaleanliila on koiran täysravinto. MUSH Vaisto® PUPPY vaaleanliila on suunniteltu aktiivisille koiranpennuille jotka kasvavat vielä korkeutta. Erinomainen valinta pennuille, jotka tarvitsevat hieman enemmän energiaa ruokavaliostaan. Luumäärä 10 %, maksa 5 %.

Ennakkotilaus 10 kg laatikko.

Sis. Sika 38 % (liha, maksa, luu, sydän, keuhko, rusto), kalkkuna 28 % (liha, luu, rusto), broileri 26 % (liha, kivipiira, sydän, luu, nahka, rusto), kasvikset, hedelmät ja öljyt 8 % (pinaatti, parsakaali, lehtisalaatti, kylmäpuristettu auringonkukkaöljy), kananmuna < 1%.

MUSH-ruoan käyttäminen on sekä helppoa että turvallista, koska kaikki raaka-aineet tulevat luotettavilta toimittajilta, suomalaisilta perhetiloilta. Tuotteet tarvitsee vain sulattaa ja tarjota.

Suosittelemme, että sulatat annoksen jääkaapissa kannellisessa rasiassa. Jos sulatat tuotteet huoneenlämmössä on se hyvä käyttää 12 tunnin kuluessa sulatuksesta.

On syytä muistaa, ettei tuotteita voi sulattaa mikroaaltouunissa tai kuumentamalla: kuumentuessaan luuaines kovettuu, jolloin se sulaa heikommin koiran vatsassa ja voi siten aiheuttaa vatsavaivoja.

Arvostelut 0 arvostelua