Symppis karkotepanta kissoille
Symppis karkotepanta kissoille

Symppis karkotepanta kissoille

Tuotenumero 3420900114220
13,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Pidä punkit loitolla kissastasi Symppis-karkotepannalla. Symppispanta on ensimmäinen luonnon omaan tehoaineeseen perustuva ja laillisesti rekisteröity punkki- ja hyönteiskarkotepanta kissoille.

Ainoa karkotepanta Suomessa jonka voi turvallisesti hävittää kotitalousjätteenä (muut hävitettävä ongelmajätteinä lääkeaineiden vuoksi).

KOKO S-M: kaulanympärysmitta max. 32 cm, leveys 10 mm.

Käyttöohje: Luonnolliseen raaka-aineeseen perustuva. Ei alle 3 kk pennuille. Tehokas käyttöaika max. 4 kk. Tuote alkaa suojaamaan n. 2 viikkoa kaulaan asettamisen jälkeen. Voi käyttää uidessa.

Sisältää geraniolia ja laventeliuutetta. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. HUOM. Varoitusmerkinnät koskevat ihmisiä. / Innehåller geraniol och lavendel exstrakt. Kan ursaka allergisk hudreaktion. Orsakar allvarlig ögonirritation. Kan orsaka en allergisk reaktion. OBS. Faroinformation gäller människor.
Symppis International Oy on ensimmäisenä yhtiönä (kesä 2011) kyennyt osoittamaan luonnon omaan tehoaineeseen perustuvan karkotepannan toimivuuden tieteellisesti hyväksyttävällä tavalla Suomen turvallisuus- ja kemikaalivirastolle (TUKES).
Rekisteröinnin haltija ja edustaja Suomessa: Symppis International Oy

FTALAATTI & PVC VAPAA.

Tehoaine: geranioli

Päiväys 11/2021

TUKES-2015-BTA-029

Arvostelut 0 arvostelua