Rukka Protect 2.0 haalari, musta
Rukka Protect 2.0 haalari, musta Rukka Protect 2.0 haalari, musta Rukka Protect 2.0 haalari, musta Rukka Protect 2.0 haalari, musta

Rukka Protect 2.0 haalari, musta

57,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Rukka Protect haalari 2.0 on erinomainen varuste kurakeleillä, koska se suojaa koirasi turkkia kastumiselta ja likaantumiselta. Pitkälahkeinen haalari suojaa myös hienoa turkkia kulumiselta ja turhilta roskilta ulkoillessa. Uudistetussa Protect 2.0 -haalarissa on entistä mukavammat ja suojaavammat resorilahkeet. Rukka Protect haalari 2.0 on tyylikäs, mukava ja lisäksi vesitiivis. Tämän haalarin avulla koirasi pysyy kuivana ja lämpimänä kaikissa ulkoilusäissä.

Vedenpitävä suojahaalari on valmistettu joustavasta kankaasta, joka ei kahise. Hyvin istuva leikkaus tekee haalarin pitämisestä miellyttävää koiralle, eikä haalari rajoita koiran liikkumista. Siksi se onkin todella suosittu malli! Monipuoliset säätömahdollisuudet parantavat haalarin istuvuutta. Haalaria voi säätää kaulan ja vyötärön kohdilta. Vetoketjun voi avata ja sulkea joko hännän tyvestä tai niskan puoleisesta päästä. 

Uudistetussa mallissa on pehmeät lycra-resorista valmistetut lahkeet, joiden ansiosta haalari on helppo pukea koiralle. Hellävaraiset lycra-resorit myös suojaavat koiran jalkoja kuluttamatta koiran turkkia.

Haalarissa on pitkä kaulusmainen huppu, joka suojaa koiran kaulaa ja tarvittaessa sillä voi peittää myös koiran korvat. 

Valjaat on mahdollista pukea haalarin alle sillä talutushihnaa varten haalarin selkäosassa on aukko. Näkyvien heijastimien avulla koirasi erottuu tehokkaasti myös pimeällä. Tässä haalarissa on heijastavat tereet ja logo.

- Suojaa vedeltä ja tuulelta

- Joustaa koiran liikkeiden mukana eikä kahise

- Aukko taluttimelle

- Vedenpitävä vetoketju haalarin selkäosassa

- Pehmeät lycra-resorit lahkeissa

Konepesun kestävä haalari kuivuu nopeasti ja se on helppo pakata pieneen tilaan.

Arvostelut 0 arvostelua