Rukka Pets sadetakki Stream violetti/pinkki
Rukka Pets sadetakki Stream violetti/pinkki Rukka Pets sadetakki Stream violetti/pinkki Rukka Pets sadetakki Stream violetti/pinkki Rukka Pets sadetakki Stream violetti/pinkki Rukka Pets sadetakki Stream violetti/pinkki

Rukka Pets sadetakki Stream violetti/pinkki

44,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Rukka Pets sadetakki Stream violetti/pinkki on tyylikäs, mukava päällä ja helppo pukea tarranauhakiinnityksen ansiosta. Sadetakissa on heijastavia yksityiskohtia, jotka lisäävät turvallisuutta pimeällä kuljettaessa. Tämän takin avulla koirasi pysyy kuivana ja lämpimänä kaikissa ulkoilusäissä.

Nepparit edessä ja tarrat vatsan alla helpottavat takin pukemista ja riisumista. Irrotettavan hupun ansiosta koirasi voi huoletta ulkoilla myös sateella ja tuulella. Konepesun kestävä takki kuivuu hetkessä ja se on helppo pakata pieneen tilaan. Lisäksi selän kätevästä aukosta saa pujotettua helposti hihnan ulkolenkkejä varten ja pieneen taskuun voi sujauttaa koirankakkapussin tai avaimet.

- Edessä pukemista helpottava painonappilista

- Irrotettava, suojaava huppu

- Takajalan kiinnityslenkit

 - Vedenpitävä materiaali

- Aukko taluttimen kiinnitykselle

Joustava materiaali kestää hyvin käyttöä ja tuntuu miellyttävältä päällä. Tarranauhakiinnityksen avulla takki on helppo säätää sopivan kokoiseksi ja se istuu hyvin eri rotuisten ja kokoisten koirien päälle. Takajalkojen kuminauhalenkit varmistavat, että takki pysyy tiiviisti koirasi päällä kovassakin vauhdissa.

Takin pinta on kestävää, vesitiiviistä polyesteriä ja se on vuorattu pehmeällä polyesterikankaalla, joten koirasi tulee varmasti pitämään siitä.

Katso videolta ohjeet mittaamiseen

Arvostelut 0 arvostelua