Roiti minisupi lelu
Roiti minisupi lelu

Roiti minisupi lelu

Tuotenumero 4744326010553
9,95 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Roitin minisupi-lelu sopii kissalle tai pienelle koiralle leluksi. Minisupi sopii erinomaisesti myös harjoituksiin ja näyttelyihin palkitsemiseen. Minisupi mahtuu naisen kouraan siten, että muutama karva yleensä pilkistää sormien välistä.
Mitat: pituus n. 12cm, lev. n. 7cm, sormilenkki n. 3cm

Metsästetystä villistä supista valmistetut koiran lelut ovat ekologinen ja koiraa houkuttva leluvaihtoehto.

Supi on luokiteltu haitalliseksi vieraslajiksi ja niitä metsästetään Suomessa vuodessa arviolta 100.000-170.000 yksilöä. Vain alle 10.000 yksilöä toimitetaan parkittavaksi. Loput 90.000-160.000 yksilöä hävitetään. Metsästyksen vapauduttua ja supin lisääntyessä määrät tulevat nousemaan entisestään. Ja kyllä, tuo määrä metsästystä ei pysty pitämään kantaa kurissa. Suuri supikanta on uhka Suomen moninaiselle metsäneläinkannalle ja se aiheuttaa myös tautiriskin kuten kapi ja raivotauti.

Metsästetyistä supista voidaan hyödyntää ainoastaan nahka, turkki ja sekin jos se on hyvässä kunnossa. Näissä leluissa on hyödynnetty juurikin tuo materiaali. Nahka käsitellään Suomessa tiukkojen laatusertifikaattien ja valvonnan alla ja itse lelut valmistetaan pienessä tehtaassa Virossa.

Arvostelut 0 arvostelua
Muut olivat kiinnostuneita myös