Rescue Valjasstoppari turvapala valjaisiin koko S/M
Rescue Valjasstoppari turvapala valjaisiin koko S/M Rescue Valjasstoppari turvapala valjaisiin koko S/M Rescue Valjasstoppari turvapala valjaisiin koko S/M Rescue Valjasstoppari turvapala valjaisiin koko S/M Rescue Valjasstoppari turvapala valjaisiin koko S/M

Rescue Valjasstoppari turvapala valjaisiin koko S/M

Tuotenumero 6438406006649
14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Rescue Valjasstoppari turvapala valjaisiin on tarpeen silloin, jos koirasi on arka, voimakkaan riistavietin omaava tai muuton karkaamaan taipuvainen, joka osaa kiemurrella ja peruuttaa ulos valjaista. Tällöin lisäät turvallisuutta merkittävästi valjaseen kiinnitettävällä stopparilla.

Irrallinen turvapala säädetään sopivaksi koiran vyötäisille ja kiinnitetään valjaassa olevaan renkaaseen, näin estetään koiraa peruuttamasta ulos valjaista.

Suosittelemme vaihtoehtona yhdessä turvapalan  kanssa käytettäväksi kaksilukkoista monitoimitalutinta, jonka toinen lukko on pannassa ja toinen valjaissa kiinni.

- Turvapala varmistaa valjaan pysymisen koiran yllä

- Säädetään sopivaksi koiran vyötäisille ja kiinnitetään valjaan selän päällä olevaan renkaaseen

- Säädetään kiinnityshihna sopivaksi valjaan ja stopparin välillä

- Nauhassa olevat heijastimet näkyvät pimeällä

- Stopparin sisäpuoli on pehmeää fleeceä

- Pesu 40 asteessa

- BGB-lukko

KokoVyötärömitat
min-max
Kiinnitysnauhan mitat
min-max
Rotusuositus
S/M2,5 cm * 36-58 cm2 cm * 15-22 cmPienet ja keskikokoiset koirat
M/L3,5 cm * 53-88 cm2 cm * 20-35 cmKeskikokoiset ja isot koirat

Matkalla kotiin-mallisto on tehty yhteistyönä Finneron ja Rescueyhdistys Kulkurien kanssa. Mallistoon on suunniteltu oma kangas, jossa yhdistyvät kuvainnollisesti yhdistyksen ideologia kodittomien koirien parissa tehtävästä työstä sekä värimaailma.

Kulkurien Matkalla kotiin-malliston tuotteista Finnero lahjoittaa osan tuotoista Kulkurien toiminnan tukemiseen.

Tuotteiden pääkriteerinä olivat käytännöllisyys, pehmeys, iloisuus sekä luotettavuus. Suunnittelussa on huomioitu erityisesti rescuekoirat ja niille on malliston useiden tuotteiden avulla pyritty tarjoamaan mahdollisimman lempeä ja turvallinen alku uuteen elämään uudessa kodissa. Luonnollisesti malliston valikoima sopii yhtä hyvin jokaiselle tyyliä arvostavalle turrelle

Arvostelut 0 arvostelua