Perusrokka 3kg
Perusrokka 3kg

Perusrokka 3kg

9,95 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Rokka on erinomainen jokakoiran perusruoka, jossa hinta ja laatu kohtaavat. Rokka-täysravinnot sisältävät kaikki ravintoaineet, mitä koirat päivittäin tarvitsevat – ei mitään liikaa eikä liian vähän. Ja kaiken lisäksi ne maistuvat hyvältä, joten tärkeät ravintoaineet eivät jää kuppiin vaan päätyvät sinne, minne ne kuuluvatkin: koiran elimistön käyttöön. Rokka-ruokien maku ja väri ovat täysin luontaiset ilman keinotekoisia ainesosia.

Napakka tuotesarja tekee sopivan Rokka-koiranruuan valitsemisen helpoksi. Sinun tarvitsee tietää vain koirasi ikä, koko ja aktiivisuustaso, jonka jälkeen sopiva Rokka-ruoka valikoituu helposti ilman salapoliisityötä. Ruokinta Rokka-ruualla on myös helppoa; koiran kuppiin ei Rokan ohella tarvita mitään vettä kummempaa.

Perus Rokka on täysravinto pienille ja keskikokoisille aikuisille koirille, joiden paino alle 26 kg ja joka sisältää sopivasti energiaa ja kaikki tarvittavat ainesosat elinvoimaa uhkuville perusaktiivisille, pienille tai keskikokoisille aikuisille koirille. Nappulakoko ja koostumus on näiden koirien suuhun sopiva ja helppo pureskella.

PROTEIINI 28%  RASVA 16%

Kuivalihapitoisuus 30% (tuoreena n. 71%)

Vehnättömän Perus Rokan valmistuksessa on käytetty siipikarjanlihaa, kananmunaa ja kalaa, jotka ovat helposti sulavia, ravintoaine- ja aminohapporikkaita proteiininlähteitä. Nivelaineet voitelevat aikuisen koiran niveliä ja erityiset prebiootit edistävät ruuansulatuskanavan hyvinvointia ja terveyttä.

Valmistusaineet: siipikarjajauho (kana 83 %, kalkkuna 12 %, ankka 5 %), riisi, maissi, siipikarjan rasva, maissigluteeni, pellavansiemen, herne, juurikasmassa, kuivattu kananmuna, kalajauho,  natriumheksametafosfaatti, sikuriuute, mannaanioligosakkaridi (MOS), glukosamiini (250 mg/kg), yucca-uute, kondroitiinisulfaatti (100 mg/ kg), kehäkukkajauhe.

Lisäaineet: rosmariiniuute, luonnollista alkuperää oleva tokoferoliuute (E306), DL-alfa -tokoferoliasetaatti, kaliumsorbaatti.

Ravintoaineet: raakaproteiini 28%, raakaöljyt ja -rasva 16%, raakatuhka 6%, raakakuitu 1,5%, kalsium 0,95%, fosfori 0,77%, kalium 0,5%, natrium 0,4%

Ravintolisäaineet / 1 kg

A-vitamiini(retinoli E672) 18 000 IU

D3-vitamiini (kolekalsiferoli E671) 1500 IU

E-vitamiini (?-tokoferoli 3a700) 530 mg

rauta (E1) 50 mg

jodi (E2) 1,5 mg

kupari (E4) 5 mg

mangaani (E5) 20 mg

sinkki (E6) 115 mg

seleeni (E8) 0,1 mg

tauriini 125 mg

Metabolinen energia: 3803 kcal/kg


Pakkauksesta löytyy ruokintataulukko

Tarjoa ravinto kuivana. Koiralla täytyy aina olla tarjolla riittävästi raikasta vettä.


Arvostelut 0 arvostelua