N&D Cat Chicken with Pumpkin kissan täysravinto (säilyke) 80 g
N&D Cat Chicken with Pumpkin kissan täysravinto (säilyke) 80 g

N&D Cat Chicken with Pumpkin kissan täysravinto (säilyke) 80 g

Tuotenumero 8606014102086
1,45 €
Sisältää alv. 14.00 %

Farmina tarkoittaa luonnollisuutta ja tiedettä täydellisessä sopusoinnussa. Farminan missio on kehittää kissoille parhaat, luonnolliset, ravitsevat ja tieteellisesti tutkitut ruoat kissoille. Siksi valmistuksessa käytetään vain parhaimpia raaka-aineita ja valmistuksessa seurataan tarkasti, että  kissasi saa ravinnostaan kaiken tarvitsemansa ja että ruoka on myös maittavaa.

N&D Cat Chicken with Pumpkin lihapaloja kastikkeessa on tasapainoitettua ja vitaminoitua täysravintoa aikuisille kissoille. Erittäin korkealaatuinen kissan täysravinto, joka sisältää kaikki vaativan lihansyöjä kissan tarvitsemat elintärkeät ravintoaineet, ravinteet ja vitamiinit täydellisesti. Kissoille elintärkeää tauriinia ja dl-metioniinia on lisätty turvataksemme kissan ihanteellinen terveys ja hyvinvointi koko sen pitkän elämän ajaksi. Lisäksi nivelien rakenneaineita Glukosamiinia ja kondroitiinia on vielä lisätty ylläpitämään kissan nivelien hyvää ja kestävää terveyttä.

Koostumus: kana(45%), silli, keitetty kananmuna, kurpitsa(5%), kalaöljy, bataatti, granaattiomena(2%), frukto-oligosakkaridit, koliinikloridi, kondroitiini, glukosamiini, vitamiinit, mineraalit.

Lisäravinteet per kg. Ravitsemukselliset lisäaineet: Vitamiini A 4800ky, Vitamiini D3 320ky, Vitamiini E 160mg, Sinkkimetioniinikelaatti 200mg, Mangaanimetioniinikelaatti 50mg, Rautametioniinikelaatti 55mg, Kuparimetioniinikelaatti 16mg, DL-metioniini 1500mg, Tauriini 800mg, L-karnitiini 50mg.  

Analyyttinen koostumus: kosteus 75,00%; raakavalkuainen 13,00%; raakaöljyt ja rasvat 5,20%; raakakuitu 1,00%; raakatuhka 2,50%.

Ruokintaohje: Ruoki aikuiselle kissalle (3-5 kg) 1-3 säilykettä per päivä, kahdessa tai useammassa osassa. Tarjoa ravinto huoneenlämpöisenä. Pidä aina raikasta juomavettä saatavilla. Säilytä avattu säilyke jääkaapissa ja käytä se 48 tunnin sisällä.

Tuotepakkaus: helposti avattava 85 gramman täysin BPA vapaa (Bisphenol A free) kierrätyskelpoinen alumiinipurkki. BPA vapaa pakkaus turvaa kissallesi hyvää ja pitkää terveyttä.

Arvostelut 0 arvostelua