Mush Vaisto musta, sika-kana-lammas 10kg
Mush Vaisto musta, sika-kana-lammas 10kg
Mush

Mush Vaisto musta, sika-kana-lammas 10kg

44,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Vain myymälämyynnissä!

MUSH Vaisto® Musta, sika-kana-lammas, on koiran täysravinto, joka sopii kaikille aikuisille koirille, erityisesti työtä tekeville tai muuten aktiivisemmille koirille jotka tarvitsevat energipitoisempaa ruokaa.

Vaisto Mustan luumäärä on 8 %, maksan määrä 5 %. Vaisto-tuotteet ovat täysin lisäaineettomia, kaikki tarvittavat ravintoaineet tulevat ensiluokkaisista, kotimaisista raaka-aineista ja tästä syystä siihen ei ole lisätty edes vitamiineja! Raaka-aineet ovat myös mahdollisimman prosessoimattomia; Ne toimitetaan meille, jauhetaan, sekoitetaan ja pakastetaan. Muuta käsittelyä ne eivät tarvitse.

Raakaruokinta ei ole koskaan ollut helpompaa – Sulata ja tarjoa!

MUSH ruoan käyttäminen on sekä helppoa että turvallista, koska kaikki raaka-aineet tulevat luotettavilta toimittajilta, suomalaisilta perhetiloilta.

Pullat tarvitsee vain sulattaa ja tarjota. Suosittelemme, että sulatat annoksen jääkaapissa kannellisessa rasiassa. Jos sulatat tuotteet huoneenlämmössä on se hyvä käyttää 12 tunnin kuluessa sulatuksesta.

On syytä muistaa, ettei tuotteita voi sulattaa mikroaaltouunissa tai kuumentamalla: kuumentuessaan luuaines kovettuu, jolloin se sulaa heikommin koiran vatsassa ja voi siten aiheuttaa vatsavaivoja.

Sis. Sika 46 % (liha, keuhko, maksa, luu, sydän, rusto), broileri 29 % (liha, kivipiira, nahka, luu, sydän, rusto), lammas 20 % (rasva, liha, luu, keuhko, rusto, maksa), kasvikset, hedelmät ja öljyt 5 % (pinaatti, parsakaali, lehtisalaatti, kylmäpuristettu auringonkukkaöljy), kananmuna <1%.

Boksissa on n.246gr painoisia levyjä n.41kpl

Arvostelut 0 arvostelua