Mush Vaisto Puppy vaaleanliila sika-kalkkuna-kana 10kg
Mush Vaisto Puppy vaaleanliila sika-kalkkuna-kana 10kg
Mush

Mush Vaisto Puppy vaaleanliila sika-kalkkuna-kana 10kg

44,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Vain myymälämyynnissä!

MUSH Vaisto® Sika-kalkkuna-kana PUPPY vaaleanliila on koiran täysravinto. MUSH Vaisto® PUPPY vaaleanliila on suunniteltu aktiivisille koiranpennuille jotka kasvavat vielä korkeutta. Puppy vaalenliila on erinomainen valinta pennuille, jotka tarvitsevat hieman enemmän energiaa ruokavaliostaan.

Luumäärä 10 %, maksa 5 %.

Sis. Sika 38 % (liha, maksa, luu, sydän, keuhko, rusto), kalkkuna 28 % (liha, luu, rusto), broileri 26 % (liha, kivipiira, sydän, luu, nahka, rusto), kasvikset, hedelmät ja öljyt 8 % (pinaatti, parsakaali, lehtisalaatti, kylmäpuristettu auringonkukkaöljy), kananmuna < 1%.

MUSH-ruoan käyttäminen on sekä helppoa että turvallista, koska kaikki raaka-aineet tulevat luotettavilta toimittajilta, suomalaisilta perhetiloilta. Tuotteet tarvitsee vain sulattaa ja tarjota.

Suosittelemme, että sulatat annoksen jääkaapissa kannellisessa rasiassa. Jos sulatat tuotteet huoneenlämmössä on se hyvä käyttää 12 tunnin kuluessa sulatuksesta.

On syytä muistaa, ettei tuotteita voi sulattaa mikroaaltouunissa tai kuumentamalla: kuumentuessaan luuaines kovettuu, jolloin se sulaa heikommin koiran vatsassa ja voi siten aiheuttaa vatsavaivoja.

Pakkaus 800g pullat tai 10kg laatikko, jossa on n. 41 kpl 246gr levyjä.

Arvostelut 0 arvostelua