MUSH Vaisto Puppy Nauta-poro-lohi ennakkotilaustuote
MUSH Vaisto Puppy Nauta-poro-lohi ennakkotilaustuote
Mush

MUSH Vaisto Puppy Nauta-poro-lohi ennakkotilaustuote

43,92 €
Sisältää alv. 14.00 %

MUSH Vaisto® Nauta-poro-lohi PUPPY jäänsininen on koiran täysravinto. MUSH Vaisto® PUPPY jäänsininen on suunniteltu koiranpennuille jotka kasvavat vielä korkeudessa. Luumäärä 10 %, maksa 5 %. Aloita tällä tuotteella, jos haluat opettaa koirasi syömään riistaa.

Vaisto Puppy nauta-poro-lohi on suunniteltu tukemaan kasvua, lisäaineettomasti, joten se sopii herkkävatsasimmallekkin pennulle.

Aikuisten Vaisto-tuotteisiin verrattuna PUPPY sisältää hiukan enemmän luuta, jonka sisältämät ravinteet auttavat vahvan luuston kasvussa. Tuotteissa on myös paljon kasviksia, jottei uloste muutu liian kovaksi, ja koira pysyy hoikkana kasvaessaan vielä korkeutta.

Lisäksi tuotteissa on lihaa, sisäelimiä ja öljyjä, joista pentu saa tarvitsemansa proteiinit, vitamiinit, rasvahapot ja muut ravinteet. PUPPYa tulisi käyttää niin kauan kuin koiranpentu kasvaa korkeutta. Tämän jälkeen on aika siirtyä muihin Vaisto-tuotteisiin.

Ennakkotilaus 8x800g

Sis. Nauta 35 % (liha, sydän, maha, maksa, rusto), poro 35 % (liha, luu, keuhko, rusto), lohi 22 % (lohi ruotoineen), kasvikset, hedelmät ja öljyt 8 % (parsakaali, lehtisalaatti, omena, porkkana, kylmäpuristettu auringonkukkaöljy, camelinaöljy).
MUSH-ruoan käyttäminen on sekä helppoa että turvallista, koska kaikki raaka-aineet tulevat luotettavilta toimittajilta, suomalaisilta perhetiloilta. Tuotteet tarvitsee vain sulattaa ja tarjota.

Suosittelemme, että sulatat annoksen jääkaapissa kannellisessa rasiassa. Jos sulatat tuotteet huoneenlämmössä on se hyvä käyttää 12 tunnin kuluessa sulatuksesta.

On syytä muistaa, ettei tuotteita voi sulattaa mikroaaltouunissa tai kuumentamalla: kuumentuessaan luuaines kovettuu, jolloin se sulaa heikommin koiran vatsassa ja voi siten aiheuttaa vatsavaivoja.

Arvostelut 0 arvostelua