Mush Vaisto Cat vaaleanpunainen Kana-sika
Mush Vaisto Cat vaaleanpunainen Kana-sika
Mush

Mush Vaisto Cat vaaleanpunainen Kana-sika

Tuotenumero 6430023292122
6,30 €
Sisältää alv. 14.00 %

Vain myymälämyynnissä!

MUSH VAISTO CAT® sopii sinulle, joka haluat tarjota kissallesi lajityypillistä ruokaa ja olla varma siitä että kissasi saa kaiken tarvitsemansa ruoasta.

Vaisto CAT vaaleanpunainen kana-sika on aikuisten kissojen täysravinto, joka sopii erityisesti kissoille, joilla on turkkiongelmia tai esim. karvanlähtöaikaan. Tämä ruoka on myös hyvä vaihtoehto kissoille, joiden paino nousee herkästi.

Sis. broileri 52 % (kivipiira, sydän, liha, maksa) sika 46 % (sydän, liha, luu, munuainen, keuhko, rusto) kylmäpuristettu auringonkukkaöljy, merilevä.

ENTÄ MÄÄRÄ? PALJONKO VAISTOA PITÄÄ ANTAA?

Annostelu on erittäin helppoa – anna kissalle 1 – 2 pullaa per elopainoliko päivässä! Tarkemmin selitettynä: 4 kg painavan kissan tulisi syödä raakaruokaa noin 100 -175 g päivässä. Koska kissojen Vaisto- tuotteet ovat noin 25 g painoisia pullia, ei annoksia tarvitse punnita, vaan annostelu hoidetaan pullia laskemalla. 4 kg painoinen kissa syö siis noin 4 – 7 pullaa päivässä. Kissa vaatii yleensä 3 – 6 ruokintakertaa vuorokaudessa. Tarjolle voi hyvin jättää myös kylmiä pullia, jotka sulavat syömäkelpoisiksi esimerkiksi työpäivän tai yön aikana.

Oikea ruokamäärä on hyvin yksilöllinen ja siksi on tarkkailtava kissaa ja sen painonkehitystä ja sovellettava ruokamääriä tarpeen mukaan.

Arvostelut 0 arvostelua