La toilette kissanvessa, jota ei tarvitse pestä
La toilette kissanvessa, jota ei tarvitse pestä

La toilette kissanvessa, jota ei tarvitse pestä

19,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

La Toilette on ekologinen, biohajoava kissanvessa, joka on valmistettu 100% biohajoavasta materiaalista. La toiletten vahva rakenne kestää hyvin käytössä. Lisäksi se on edullinen käytössä, sillä saat kissanvessan ja kuivikkeet pelkkien kuivikkeiden hinnalla eikä sitä tarvitse pestä. Kukapa sitä rakastaisi kissanvessan pesua! Säästät vettä, pesuaineita, desinfiointiaineita ja aikaa. Samalla säästät myös luontoa ja ympäristöä.

Hygieeninen La Toilette on täydellinen ratkaisu myös löytökissakoteihin, kissahoitoloihin ja eläinlääkäreille, joissa vaaditaan korkeaa hygieniatasoa. Se on myös kätevä matkavessa, jonka voi ottaa kissalle mukaan autoon, kissanäyttelyyn tai vaikkapa mökkimatkalle. 

La Toilette kestää käytöstä riippuen jopa kuukauden, jonka jälkeen se voidaan kuivikkeineen hävittää kompostoimalla, polttamalla tai muiden kotitalousjätteiden mukana ja vaihtaa uuteen.

La Toilette on edul­li­nen:

La Toi­let­te kissanvessa on käy­tös­sä edul­li­nen, sil­lä saat kis­san­ves­san ja kui­vik­keet pelk­kien kui­vik­kei­den hin­nal­la. Kos­ka La Toi­let­tea ei tar­vit­se pes­tä, sääs­tät ai­kaa, läm­min­tä vet­tä, pe­suai­nei­ta ja de­sin­fioin­tiai­nei­ta. Sa­mal­la kun sääs­tät luon­toa, sääs­tät myös ra­haa.

La Toi­let­te on myös kä­te­vä mat­ka­ves­sa kis­sal­le­si. Voit ot­taa sen hel­pos­ti mu­kaan au­toon, vaik­ka­pa mök­ki- tai lo­ma­mat­kal­le.

La toilette kissanhiekka:

La Toilette kissanvessa sisältää paakkuuntuvat, puupohjaiset kuivikkeet. Puupohjainen La Toilette kissanhiekka on valmistettu sertifioidusta, vastuullisesti kasvatetusta metsästä ja se on turvallista kissalle, omistajalle ja ympäristölle.

La Toilette on suomalainen innovaatio. Se valmistetaan ja kootaan Suomessa

Arvostelut 0 arvostelua