Kevyt Rokka 15kg
Kevyt Rokka 15kg

Kevyt Rokka 15kg

30,50 €
Sisältää alv. 14.00 %

Rokka on erinomainen jokakoiran perusruoka, jossa hinta ja laatu kohtaavat. Rokka-täysravinnot sisältävät kaikki ravintoaineet, mitä koirat päivittäin tarvitsevat – ei mitään liikaa eikä liian vähän. Ja kaiken lisäksi ne maistuvat hyvältä, joten tärkeät ravintoaineet eivät jää kuppiin vaan päätyvät sinne, minne ne kuuluvatkin: koiran elimistön käyttöön. Rokka-ruokien maku ja väri ovat täysin luontaiset ilman keinotekoisia ainesosia.

Napakka tuotesarja tekee sopivan Rokka-koiranruuan valitsemisen helpoksi. Sinun tarvitsee tietää vain koirasi ikä, koko ja aktiivisuustaso, jonka jälkeen sopiva Rokka-ruoka valikoituu helposti ilman salapoliisityötä. Ruokinta Rokka-ruualla on myös helppoa; koiran kuppiin ei Rokan ohella tarvita mitään vettä kummempaa.

Leppoisan rauhallinen elämäntyyli tai ikääntymisen mukanaan tuoma verkkaisuus voivat kerryttää vyötärölle ylimääräistä, jos ravinto on liian vahvaa. Kevyt Rokka on koiranruoka, joka sisältää maltillisesti rasvaa ja auttaa pitämään koiran ihannepainossaan. Kevyt Rokkaa koira voi syödä normaalin annoksen saamatta silti liikaa energiaa. Näin olokin pysyy hyvänä ja maha ei murise, kun ei tarvitse kituuttaa nälkäannoksilla. 

PROTEIINI 21%  RASVA 10%

Kuivalihapitoisuus 21% (tuoreena n. 47%)

Vehnättömän Kevyt Rokan valmistuksessa on käytetty siipikarjanlihaa, joka ovat helposti sulava, ravintoaine- ja aminohapporikas proteiininlähde. Kevyt Rokassa on mukana nivelaineita, jotka ovat hyödyksi erityisesti ikääntyville koirille parantaen yleistä liikkuvuutta. Erityiset prebiootit edistävät ruuansulatuskanavan hyvinvointia ja terveyttä.

Valmistusaineet: siipikarjajauho (kana 83 %, kalkkuna 12 %, ankka 5 %), riisi, durra, ohra, maissi, siipikarjan rasva, juurikasmassa, herne, pellavansiemen, sikuriuute, mannaanioligosakkaridi (MOS), glukosamiini (250 mg/kg), L-karnitiini (100 mg/kg), kondroitiinisulfaatti (100 mg/kg), yucca-uute, kehäkukkajauhe.

Ravintoaineet:

raakaproteiini 21%

raakaöljyt ja -rasva 10%

raakatuhka 5,7%

raakakuitu 2,5%

kalsium 0,8%

fosfori 0,7%

kalium 0,6%

natrium 0,3%

 Ravintolisäaineet / 1 kg

A-vitamiini(retinoli E672) 18 000 IU

D3-vitamiini (kolekalsiferoli E671) 1500 IU

E-vitamiini (?-tokoferoli 3a700) 530 mg

rauta (E1) 50 mg

jodi (E2) 1,5 mg

kupari (E4) 5 mg

mangaani (E5) 20 mg

sinkki (E6) 115 mg

seleeni (E8) 0,1 mg

tauriini 125 mg

Metabolinen energia: 3378 kcal/kg

Pakkauksesta löytyy ruokintataulukko

Tarjoa ravinto kuivana. Koiralla täytyy aina olla tarjolla riittävästi raikasta vettä.

Arvostelut 0 arvostelua