Kattovit Sensitive Kana & Ankka 85g annospussi
Kattovit Sensitive Kana & Ankka 85g annospussi

Kattovit Sensitive Kana & Ankka 85g annospussi

Tuotenumero 4000158770349
1,10 €
Sisältää alv. 14.00 %

Kattovit Sensitive Kana & Ankka 85g täysravinto, annospussi on erkoisravinto herkille kissoille intoleranssioireisiin. Kattovit Sensitivessä on valikoidut proteiinilähteet, ei nautaa eikä sianlihaa ja se on täysin gluteeniton täysravinto.

Kattovit Sensitive on eri ravintoaineiden aiheuttamista yliherkkyysoireista kärsiville kissoille. Yliherkkyydestä on usein seurauksena epämiellyttäviä iho-, turkki- ja suolisto-ongelmia. Ongelmien taustalla ovat usein tietyt proteiinilähteet tai erilaiset viljat.

Kattovit Sensitivessä ei ole sian- tai naudanlihaa, vehnää tai muita gluteenipitoisia viljoja. Siipikarja ja kananmuna ovat erittäin hyvin sulavia ja vatsalle ystävällisiä energialähteitä. Hyvin imeytyvinä hiilihydraattilähteinä on käytetty riisiä. Tauriini, vitamiinit ja kivennäisaineet viimeistelevät tasapainoiset ravintoaineet.

Ruokintasuositus:

n. 3 kg kissa 2 pss/vrk.

n. 5 kg kissa 3 pss/vrk

Raikasta vettä on oltava aina tarjolla.

Suositellaan eläinlääkärin konsultointia ennen ruokinnan aloittamista.

Suositeltu kuurin kesto: 3 – 8 viikkoa. Jos Intoleranssin oireet häviävät, voit jatkaa ruokintaa niin pitkään kuin tarpeen. Mikäli oireet jatkuvat on syytä kääntyä eläinlääkärin puoleen.

Valmistusaineet: liha ja lihan sivutuotteet (36% kanaa, 4% ankkaa), kasviperäiset sivutuotteet, kananmuna ja munatuotteet, riisi, kivennäisaineet. Valikoidut proteiinilähteet: kana, ankka, muna. Valikoidut hiilihydraattilähteet: riisi, perunan tärkkelys.

Lisäaineet: Ravitsemukselliset lisäaineet:A-vitamiini 1040 ky, D3-vitamiini 125 ky, E-vitamiini 20 mg, rauta 40 mg, sinkki [sinkkisulfaattimonohydraatti] 27 mg, kupari 1,2 mg, mangaani 1 mg, jodi [kalsiumjodaatti] 0,6 mg, tauriini 720 mg/kg.

Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 8%, rasva 4,5%, kuitu 0,5%, hehkutusjäännös 2,0%, kosteus 80%, kalsium 0,35%, fosfori 0,3%, magnesium 0,02%

Arvostelut 0 arvostelua