Kana Collection Silko koiran pehmopanta, musta
Kana Collection Silko koiran pehmopanta, musta Kana Collection Silko koiran pehmopanta, musta

Kana Collection Silko koiran pehmopanta, musta

19,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Monien kokeilujen ja testien jälkeen pehmeäturkkisille koirille on löytynyt pantakankaiden kuningatar! –sileääkin sileämpi, kynsien ja risujen kestävä, vettähylkivä ja sähköistämätön Silko. Silko-pannat ovat herättäneet suurta innostusta hienoturkkisten koirien omistajien keskuudessa. Puolikiristävät Silko-pannat ovat todella pehmeitä ja mukavan leveitä, joten ne tuntuvat koiran kaulaan mukavilta. Turvallisuutta lisäämässä Silko-pannoissa on tehokas 3M-heijastin koko matkalla.

Panta on todellakin helppohoitoinen: voit laittaa sen pesupussiin ja pyöräyttää pyykinpesukoneessa 40°C:ssa. Kerta toisensa jälkeen voit ihastella, kuinka pesupussista hyppää ulos uudenveroinen panta. Haluttaessa pannan voi pestä myös käsin mietoa pesuainetta käyttäen. 

Kana Collection Shine -pantoja kannattaa hankkia ainakin kaksi: kun toinen on pesussa, toinen on käytössä. Pannan materiaalit eivät päästä väriä eivätkä värjää koiran turkkia. Panta säilyttää täyteläisen värinsä myös pesuissa.

Hauskat, tyylikkäät, turvalliset ja mielikuvitukselliset Kana Collection -koiravarusteet suunnittelee suomalainen artisti ja juontaja Kana. Tuotteet valmistetaan huolella pienessä ompelimossa Virossa. 

Koot: 24 cm, 27 cm, 30 cm, 33 cm, 36 cm, 40 cm, 45 cm, 50 cm ja 55 cm

Leveydet:

3,5 cm (koko 24 cm)

4 cm (koot 27-33 cm)

5 cm (koot 36-55 cm)

Kiristysosan antama lisäpituus:

5,5 cm (koko 24 cm)

7 cm (koot 27-33 cm)

9,5 cm (koot 36-55 cm)

Pannan kokonumero tarkoittaa pantaa pienimmillään mitattuna pannan sisäpinnalta. Panta on koiralle sopiva, kun kaulanympärys korvien takaa mitattuna on suurin piirtein sama kuin kokomerkintä. Kiristysosa avaa pannan suuremmaksi, jotta sen saa pujotettua pään yli kaulaan

Arvostelut 0 arvostelua