K9 Aloe Vera hoitoaine 300ml
K9 Aloe Vera hoitoaine 300ml

K9 Aloe Vera hoitoaine 300ml

Tuotenumero 7350022449015
14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

K9 Competition –turkinhoitosarja on kehitetty luonnon parhaista raaka-aineista, ympäristöystävällisesti. K9 competition– tuotteiden tasapainotettu koostumus ravitsee, kosteuttaa ja hoitaa sekä ihoa että turkkia.

K9 Competition Aloe Vera conditioner -hoitoaine on riittoisaa ja erittäin hoitavaa minkä lisäksi se antaa turkille kauniin kiillon ja tekee turkin helposti kammattavaksi. K9-hoitoaine ylläpitää turkin kosteustasapainoa, antaa tuuheutta ja tekee turkista antistattisen. K9 hoitoaineella käsitgelty turkki kuivuu nopeasti. Sopii kaikentyyppisille turkeille, pennuille ja aikuisille koirille sekä kissoille.  Sisältää luonnonuutteita, aloe veraa, vehnäproteiinia ja D-pantenolia.

K9 Competition Aloe Vera -hoitoaine voidaan laimentaa 1:40 osaan haaleaa vettä tai käyttää laimentamattomana. Ota huomioon, että laimennetussa seoksessa on myös aina vähemmän vaikuttavia ainesosia. Käytä aina shampoopesun jälkeen, jotta saavutetaan paras ja pitkäkestoisin lopputulos.

Kokeilemalla löydät oikean juuri sinun lemikkisi turkille sopivan laimennussuhteen. Mikäli haluat enemmän tuuheutta, laimenna enemmän, ja halutessasi hoidetumman, raskaamman turkin, laimenna vähemmän. Huuhtele viileämmällä vedellä halutessasi vähemmän tuuheutta, ja lämpimämmällä vedellä halutessasi enemmän tuuheutta. Hoitoaineen koostumus kosteuttaa ihoa ja turkkia luonnollisesti.

Arvostelut 0 arvostelua