JumppaPomppa Minttu
JumppaPomppa Minttu JumppaPomppa Minttu JumppaPomppa Minttu

JumppaPomppa Minttu

28,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

JumppaPomppa on koiran päälle pujotettava joustava lämpöpaita, joka on nopea pukea päälle. JumppaPomppa on mukava päällä eikä se rajoita koiran liikkumista. Selkäpuoli on antistaattista nyppyyntymätöntä plyysineulosta ja alaosa vettä hylkivää lämpötrikoota. Heijastimet sivusaumoissa takaavat, että koira näkyy pimeälläkin. Jumppaa voit käyttää lämpökerroksena joko Pomppa-takin alla tai sellaisenaan. Osalle koirista riittä talvella pelkkä JumppaPomppa, jotta koira pysyy lämpimänä.

Pomppa pysyy päällä vauhdikkaassakin menossa, jopa ilman takakuminauhoja. Pompan vaatteille on tunnusomaista helppo puettavuus, kestävät materiaalit, kauniit värit. Pomppa sopii jokaisen koiran aktiiviseen arkeen.

Tuotetiedot

  • Jumppa on huoleton ja mukava lämpöpaita kaikenlaisille koirille. Se istuu hyvin ja lämmittää korvista häntään.
  • Jumppa ei sähköisty, joten se ei aiheuta takkuja eikä kerää karvoja.
  • Jumpan selkäosan materiaali on valittu sen erityisen joustavuuden vuoksi, mikä tekee Jumpasta helposti puettavan ja mukavan päällä.
  • Koiran eturinnan ja vatsan suojaava alaosa on lämpötrikoota, jonka sileä ulkopuoli hylkii vettä ja jonka sisäpuoli on pehmeän lämpöinen.
  • Jumpan materiaaleilla on hyvä eristyskyky ja ne imevät hyvin vähän kosteutta, mikä takaa koiralle mukavuuden myös sadesäällä.
  • Reilu kaulus suojaa niskan. Sen etuosassa olevan joustokiilan ansiosta kaulus ei rajoita pään liikettä.
  • Sivusaumojen heijastimet varmistavat koiran näkyvyyden pimeällä.
  • Jumppa sopii uinnin jälkeen lämmittämään märän koiran lihaksia. Kosteutta siirtävät materiaalit nopeuttavat turkin kuivumista

Suomalainen koirien vaatteita suunnitteleva ja valmistava Pomppa Oy on perustettu vuonna 2008. Yrityksen perustaja, Meri Alku, on itsekin aktiivinen koiraharrastaja, mutta myös tekstiilialan ammattilainen. Hänen tavoitteenaan on, että vaatteet sopivat mahdollisimman monelle koira-asiakkaalle. Kauluksen reilu koko, takahalkio ja leveä, vyöksi kiinnittyvä vatsakappale ovat ominaisuuksia, jotka erottavat Pompan muista markkinoilla olevista tuotteista.

Huolto: Voit huoletta pestä tuotteen 30 asteen hienopesussa. Ei linkousta. Ei silitystä.

Suurimpia kokoja ei ole vakituisesti paikalla mutta niitä saa tilaamalla ilman kuluja. Ota tilausta varten yhteyttä meihin sähköpostilla keminlemmikkitukku(at)gmail.com

Arvostelut 0 arvostelua