JR-Farm Täysrehu Kääpiöhamsterille 500g
JR-Farm Täysrehu Kääpiöhamsterille 500g

JR-Farm Täysrehu Kääpiöhamsterille 500g

Tuotenumero 4024344136610
4,95 €
Sisältää alv. 14.00 %

JR-Farm Täysrehu Kääpiöhamsteri sisältää herkullisia hedelmiä sekä maistuvia jauhomatoja.

JR Farm Food -ruoka on tasapainoisen ruokasekoituksen ja luonnollisten hedelmien yhdistelmä, joka on kehitetty erityisesti kääpiöhamsterin ravitsemuksellisiin tarpeisiin sopivaksi. Tämän maistuvan ravinnon käyttö tukee kääpiöhamsterisi suolistobakteereja (palsternakka) ja jukka-kasvin uute vähentää virtsan hajua. Täysrehussa on kaikki ravintoaineet, vitamiinit ja mineraalit joita aikuinen kääpiöhamsteri tarvii. Sekoitus on täydellinen valinta päivittäiselle tasapainoiselle ruokinnalle. Se on viimeistelty lisäämällä paljon proteiinia (jauhomato). Luonnollinen ravinto ilman hedelmiä tai sokeria sisältäviä ainesosia!

- Sokeriton

Ruokintasuositus : Täytä ruokinta-astia vasta kun se on lähes tyhjä. Laita ruokaa lisää vain sen verran mitä lemmikkisi jaksaa syödä kokonaan 24 tunnin aikana.

Ainekset: vehnähiutale, maissi, keltainen hirssin tähkä 10%, keltainen hirssi, kaura, selleri, vehnän tähkä 5%, hernehiutale, vehnä, riisihiutale, punainen hirssi, porkkana 3,1%, ruohon siemen, kanariansiemen, kirjodurra, kardoni, palsternakka 2,2%, uutettu maissijauho 2%, pellavansiemen 1,8%, jauhomatoja 1,6%, spelttivehnä, paukkuvehnä, heinäratamo, kana 1,2%, katkarapuja 1%, punajuuri, naudanliha, jukkakasvi 0,4%, juusto 0,4%, paprika, kesäkurpitsa, kurkku, fenkoli, mustakumina

Lisäaineet: ravitsemukselliset lisäaineet: A-vitamiini 8000 IU, D3-vitamiini 800 IU, E-vitamiinia 32 mg

Ravintoaineet: proteiini 12,4%, rasvapitoisuus 5,3%, raakakuitu 6,3%, hehkutusjäännös 4,6%

Arvostelut 0 arvostelua