Jämpti Pro Mini-tarha 4x4m, korkeus 115cm
Jämpti Pro Mini-tarha 4x4m, korkeus 115cm Jämpti Pro Mini-tarha 4x4m, korkeus 115cm Jämpti Pro Mini-tarha 4x4m, korkeus 115cm Jämpti Pro Mini-tarha 4x4m, korkeus 115cm Jämpti Pro Mini-tarha 4x4m, korkeus 115cm

Jämpti Pro Mini-tarha 4x4m, korkeus 115cm

675,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Laadukas katseenkestävä ja ympäristöön sointuva valmistarha helposti koirallesi. 115cm korkea Jämpti Pro-tarhapaketti sisältää 7 peruselementtiä sekä yhden ovielementin (4x4m). Ota tarhaa rakentaessasi huomioon, että yksi elementtien väliin tuleva kiinnike tuo tarhaan 3,5 cm lisää leveyttä.

Jämpti-tarha on aikaa ja pohjolan säitä kestävä ratkaisu. Kaikki Jämpti -tarhaelementit sinkitään. Sinkitty pinta luo parhaan mahdollisen pohjan jauhepolttomaalaukselle, joka tehdään Suomenselän Jauhemaalaus Oy:ssä. Siistiksi maalattu tarha pysyy tyylikkäänä pitkään kestävän pinnoituksen ansiosta. Kotimainen Teknoksen polyesterijauhemaali kestää erinomaisesti erilaisia sääolosuhteita värin kirkkauden säilyttäen. Lopputuloksena on pitkäikäinen, pohjoismaisissa sääolosuhteissa kestävä koiratarha.

Jämpti-tarha on riittävän jämerä kovaankin käyttöön. Elementtikehikot ovat paksua 32 mm putkea. Verkon jokainen lanka on hitsattu kiinni kehikkoon ja toisiin lankoihin mikä lisää kestävyyttä merkittävästi

Jämpti Pro -tarha on kevyt ja helppo koota, sen pystyttämiseen tarvitaan vain yhtä työkalua, lenkkiavainta.

Jämpti ja Jämpti Pro -sarjan tarhaelementeillä on 10 vuoden takuu.

Valmis 4 x 4 metrin = 32m2 tarhapaketti sis:

1 kpl ovielementti

7 kpl peruselementti

tarvittavat kiinnikkeet

Elementin leveys 200 cm ja korkeus 115 cm.

Verkon silmäkoko 50x100 mm, materiaalivahvuus 4 mm. Elementin kehä on halkaisijaltaan 32 mm pyöröputkea.

Oven kiinnitys muihin elementteihin on liitoksen avulla helppoa ja lukitusmekanismi on yksinkertainen ja toimiva. Ovielementissä on kaksi lukkoa.

Elementeissä jokainen lanka on kiinnitetty hitsaamalla kehään - poikkeaa siis markkinoilla olevista ruuvatuista tai niitatuista malleista. Oven leveys 60 cm, oven alla kynnys 25 cm. 

Ovielementin ovi aukeaa sekä sisään että ulospäin. Oven lukot ovat avattavissa ja suljettavissa molemmin puolin tarhaa. Jokaisen elementin mukana toimitetaan kaksi kiinnityskappaletta, joita voi tilata tarpeen mukaan lisää myös erikseen. Koska kiinnityskohdan voi määritellä vapaasti, voi elementeistä rakentaa tarhan myös rinnepihalle tai muutoin epätasaiseen maastoon.

Suosittelemme asennukseen työkaluksi 1 kpl 13mm kiintolenkkiavainta tai räikkäavainta.

Tarhapaketin värin voit valita kuudesta perusväristä (vihreä, valkoinen, ruskea, vaaleanharmaa, tummanharmaa ja musta). Elementit on saatavissa myös erikoisväreissä - valittavissa on n. 200 RAL-värikartan väriä. Kysy erikoisväreistä ja elementtien räätälöintimahdollisuuksista sähköpostilla keminlemmikkitukku@gmail.com.

Suoratoimtiustuote, toimitusaika on n. 2 arkipäivää - 2 viikkoa. 

HUOMIO! Tällä tuotteella on poikkeava toimituskulu 69€ / toimitus. Yksi toimitus voi sisältää vain tarhaelementtejä. Valitse toimitustavaksi tarhatoimitus. Tarhat toimitetaan suoraan kotiin.

Arvostelut 0 arvostelua