Jämpti Pro Medi tarhapaketti 6x4m, korkeus 185cm
Jämpti Pro Medi tarhapaketti 6x4m, korkeus 185cm Jämpti Pro Medi tarhapaketti 6x4m, korkeus 185cm Jämpti Pro Medi tarhapaketti 6x4m, korkeus 185cm

Jämpti Pro Medi tarhapaketti 6x4m, korkeus 185cm

1 059,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ihmisen parhaalle ystävälle valmis kestävä tarhapaketti sinkitty + maalattu MEDI-tarhaelementeistä. Tarha on erittäin helppo ja nopea koota. 

Maalattu tarha pysyy tyylikkäänä pitkään kestävän pinnoituksen ansiosta. Metalliosat on ruostesuojattu sinkitsemällä, jonka jälkeen ne on jauhepolttomaalattu. Kotimainen Teknoksen polyesterijauhemaali kestää erinomaisesti erilaisia sääolosuhteita värin kirkkauden säilyttäen. Lopputuloksena on pitkäikäinen, pohjoismaisissa sääolosuhteissa kestävä koiratarha.
Tarha on riittävän jämerä kovaankin käyttöön. Elementtikehikot ovat paksua 32 mm putkea. Verkon jokainen lanka on hitsattu kiinni kehikkoon ja toisiin lankoihin. Tarhaelementeillä on 10 vuoden takuu.

Oven kiinnitys muihin elementteihin tapahtuu kätevästi liitoksen avulla ja lukitusmekanismi on yksinkertainen ja toimiva. Ovielementissä on kaksi lukkoa. Ovi aukeaa sekä sisään- että ulospäin. Oven lukot ovat avattavissa ja suljettavissa molemmin puolin ovea. Jokaisen elementin mukana toimitetaan kaksi kiinnityskappaletta.

Oven mitat: leveys 60 cm, korkeus 155 cm ja oven alla on kynnys 25 cm.

Suosittelemme asennukseen työkaluksi 13mm kiintolenkkiavainta tai räikkäavainta.

Valmis 6 x 4m tarhapaketti. Seinien korkeus on 185 cm

Paketissa on:

1 kpl ovielementti

9 kpl peruselementti

tarvittavat kiinnikkeet

Elementin leveys 200 cm ja korkeus 185 cm.

Verkon silmäkoko 50x100 mm, materiaalivahvuus 4 mm. Elementin kehä on halkaisijaltaan 32 mm pyöröputkea.

Takuu
Jämpti-tarhaustuotteilla (Jämpti-, Jämpti Pro ja Jämpti Eco -tarhaelementit sekä Jämpti Lämpöeristetty koirankoppi) on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Takuun piiriin ei kuulu kuljetusvauriot (aiheuttaja korvaa), koiran tuotteelle aiheuttamat vauriot, käyttäjän huolimattomuudesta aiheutuneet viat tai kuluvat osat normaalin kulumisen osalta.

Toimituskulu on 69 €/tilaus. Tarha toimitetaan suoraan kotipihaan.

Näitä tuotteita ei voi noutaa myymälästä! Tarhojen toimitusaika noin 3 arkipäivää-2 viikkoa.

Arvostelut 0 arvostelua