Jahti&Vahti Palautusjuomajauhe 600 g
Jahti&Vahti Palautusjuomajauhe 600 g

Jahti&Vahti Palautusjuomajauhe 600 g

Tuotenumero 6417679861230
19,95 €
Sisältää alv. 14.00 %

Jahti&Vahti Palautusjuomajauhe on erinomainen lisä aktiivisille, kovassa rasituksessa oleville koirille. Palautusjuoma nesteyttää ja sisältää runsaasti maltodekstriiniä, joka täydentää koiran hiilihydraattivarastot nopeasti rasituksen jälkeen. Sisältää lisäksi mm. vitamiineja, magnesiumia, sinkkiä sekä karnitiinia, joka tehostaa rasvojen käyttöä energianlähteenä.

Rasitus lisää koiralla elimistön antioksidanttien tarvetta. Palautusjuomajauheessa antioksidantteina toimivat vitamiinit ja myös sinkillä on antioksidatiivinen vaikutus. E- ja C-vitamiini suojaavat lihaksiston soluja hapettumisreaktioilta. Riittävä E-vitamiinin saanti on tärkeää myös ruoan sisältäessä runsaasti rasvaa. Riittävä magnesiumin saanti puolestaan vähentää lihaskramppien riskiä rasituksen jälkeen.  B1-vitamiinilla taas on tärkeä merkitys energia-aineenvaihdunnassa, erityisesti hiilihydraattien hyväksikäytössä.

Koostumus: Maltodekstriini, maitojauhe, kaliumkloridi, magnesiumasetaatti, natriumkloridi. Huom! Tarkista koostumus pakkauksesta ennen tuotteen käyttöä.

Käyttö- ja annosteluohje: 

Annostus 15 g / 10 kg elopainoa. 

- Annetaan veteen sekoitettuna 30 minuutin sisällä suorituksesta. - - Sekoitussuhde 15 g / 2,5 dl vettä.

1 mittalusikallinen on n. 15 g.

Täydennysrehu

Arvostelut 0 arvostelua