Isle of Dogs Conditioner N°51 Heavy Management 250ml
Isle of Dogs Conditioner N°51 Heavy Management 250ml
Isle of dogs

Isle of Dogs Conditioner N°51 Heavy Management 250ml

Tuotenumero 859057001108
24,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Isle of Dogs Heavy Managenment-hoitoaine tekee turkista  vahvemman ja elastisemman. Soveltuu erittäin hyvin kuivan ihon hoitoon sekä pitkälle turkille ehkäisemään takkuuntumista ja lisäämään kosteutta.

Hoitoaine ei kuitenkaan jätä turkkia raskaaksi tai öljyisen tuntuiseksi. 

Shampoopesu avaa ja aktivoi karvan pintakerroksen suomut, ja vasta hoitoaineella käsittely sulkee ne. 

Lopputuloksena on tasainen ja helppohoitoinen turkki, joka asettuu kauniisti. Hoitoaineen käyttö auttaa myös nopeuttamaan karvanlähtöä. 

Isle of Dogs -tuoteperhe on suunniteltu erityisesti turkinhoidon ammattilaisten ja vaativien harrastajien ja kasvattajien tarpeet huomioiden. Tuotteet perustuvat luonnollisten helokkiöljyn ja kuningatarhyytelön ainutlaatuiseen koostumukseen, joilla on todettu olevan hyödyllisiä vaikutuksia kaikkien koirarotujen ihon sekä turkin terveyteen. Helokkiöljyä ja kuningatarhyytelöä käytetään lähes kaikissa Isle of Dogs -turkinhoitotuotteissa. Shampoot, hoitoaineet ja hoitavat sprayt ym. toimivat parhaiten, kun niitä käytetään yhdessä yhdessä erityisenä turkinhoito-ohjelmana. 

Kylmäpuristettu helokkiöljy (EPO, evening primrose oil) sisältää monityydyttymättömiä rasvahappoja, kuten gammalinoleenihappoa (GLA). Helokkiöljy hoitaa ja ravitsee tehokkaasti ihoa ja ylläpitää luonnollista rasvakerrosta. Helokkiöljy valmistetaan ilman kemikaaleja mekaanisesti puristamalla, joka on hellävaraisin ja luonnollisin öljynvalmistusmenetelmä. Kuningatarhyytelö on yksi luonnon puhtaimmista proteiinimuodoista. Se sisältää kaikkia B-ryhmän vitamiineja sekä A-, C-, D-, E- ja K-vitamiineja. Lisäksi se sisältää tärkeitä mineraaleja, kahdeksaatoista aminohappoa ja muita tärkeitä ainesosia, kuten nukleiinihappoja (DNA ja RNA). 

Hoitoaine on riittoisaa sillä sen laimennussuhde on 1:5. 

Pakkauskoot: 250 ml, 1000 ml

Arvostelut 0 arvostelua
Muut olivat kiinnostuneita myös