Frank's Pro Gold Puppy Large 15kg
Frank's Pro Gold Puppy Large 15kg
Frank´s Pro Gold

Frank's Pro Gold Puppy Large 15kg

52,90 €
Sisältää alv. 14.00 %

Oikealla ruokinnalla on tärkeä rooli pennun tasapainoisen kasvun tukemisessa. Frank's Pro Gold Puppy Large -täysravinto on huolellisesti suunniteltu täyttämään kasvuikäisen pennun ravitsemukselliset tarpeet – mitään ravintolisiä ei tarvitse tähän ruokaan lisätä. 

Pääraaka-aineena on käytetty ensiluokkaista kananlihaa, sillä erityisesti kasvava pentu tarvitsee runsaasti korkeatasoisia eläinproteiineja. Kalsiumin ja fosforin määrä sekä niiden keskinäinen suhde on huolella tasapainotettu tukemaan pennun kehitystä.

Suosittelemme Puppy-ruokaa pennulle, jonka oletettu aikuispaino on alle 25 kg koko kasvuvaiheen ajan. Yli 25 kg painoiseksi kasvavalle pennulle suosittelemme 7 viikon ikään asti Puppy-ruokaa, mutta 8 viikon iästä alkaen Frank’s Pro Gold Puppy large breed -täysravintoa. Penturuoka soveltuu erinomaisesti myös kantavalle ja imettävälle nartulle.

Ruoka sisältää sydämen ja lihasten toimintakyvylle tärkeitä L-karnitiinia ja tauriinia, sekä lihasten ja nivelten hyvinvointia ylläpitävien kondroitiinin ja glukosamiinin lähteet. Inuliini, joka kuuluu ns. frukto-oligo-sakkarideihin (FOS) auttaa ylläpitämään suoliston normaalia bakteerikantaa ja tasapainoittamaan sen toimintaa. Ei sisällä yleisimpiä ruoka-aineyliherkkyyksiä aiheuttavia raaka-aineita, kuten vehnää, soijaa tai verta. Ei sisällä geenimanipuloituja ainesosia. 

Valmistusaineet: kananlihajauhoa, maissia, riisiä, kananrasvaa, kalajauhoa, juurikaskuitua, ohraa, johanneksenleipäpuun hedelmää, pellavansiementä, kananmaksauutetta, kananmuna-_x0003_jauhoa, hiivaa, mineraaleja ja vitamiineja, L-karnitiinia, lesitiiniä (0,5 %), inuliinia (0,5 % FOS), rustohydrolysaattia (kondroitiinin lähde), äyriäishydrolysaattia (glukosamiinin lähde), tauriinia. Sisältää luonnollisia antioksidantteja.

Ravitsemuksellinen koostumus: Proteiini 28,0 %, rasva 16,0 %, kuitu 2,5 %, tuhka 6,0 %, kosteus 8,0 %, fosfori 0,85 %, kalsium 1,05 %.

Lisätty: A-vitamiini (E672) 18000 IU/kg, D3-vitamiini (E671) 1800 IU/kg, E-vitamiini (DL-alfatokoferoliasetaatti) 200 mg/kg, C-vitamiini (L-askorbiinihappofosfaatti) 100 mg/kg, E1 50 mg/kg, E2 1,5 mg/kg, E3 0,5 mg/kg, E4 5 mg/kg, E5 35 mg/kg, E6 65 mg/kg.

Arvostelut 0 arvostelua