Frank’s Pro Gold Performance, 15kg
Frank’s Pro Gold Performance, 15kg
Frank´s Pro Gold

Frank’s Pro Gold Performance, 15kg

53,00 €
Sisältää alv. 14.00 %

Frank’s Pro Gold Performance on erityisesti ihon ja turkin hyvinvointia tukeva, vahvempi vaihtoehto, joka on suunniteltu aktiiviselle koiralle, kuten näyttely-, metsästys- ja työkoiralle. Ruoan valmistuksessa on käytetty koiran elimistössä parhaiten sulavia raaka-aineita: korkea-laatuista kananlihaa, riisiä, kananmunaa ja kananrasvaa, eikä se sisällä lainkaan maissia.

Performance sopii erinomaisesti myös sairauden jälkeiseen kuntoutukseen korkean energia-pitoisuutensa ja sulavuutensa ansiosta.

Kuluttajapalautteissa on kiitelty erityisesti ruoan hyvää maistuvuutta.

Ruoka sisältää sydämen ja lihasten toimintakyvylle tärkeitä L-karnitiinia ja tauriinia, sekä lihasten ja nivelten hyvinvointia ylläpitävien kondroitiinin ja glukosamiinin lähteet. Inuliini, joka kuuluu ns. frukto-oligo-sakkarideihin (FOS) auttaa ylläpitämään suoliston normaalia bakteerikantaa ja tasapainoittamaan sen toimintaa. Ei sisällä yleisimpiä ruoka-aineyliherkkyyksiä aiheuttavia raaka-aineita, kuten vehnää, soijaa tai verta. Ei sisällä geenimanipuloituja ainesosia.

Valmistusaineet: kananlihajauhoa, riisiä, riisijauhoa, kananrasvaa, juurikaskuitua, kalajauhoa, pellavansiementä, kananmaksauutetta, hiivaa, johanneksenleipäpuun hedelmää, mineraaleja ja vitamiineja, kananmunajauhoa, L-karnitiinia, lesitiiniä (0,5 %), inuliinia (0,5 % FOS), rustohydrolysaattia (kondroitiinin lähde), äyriäishydrolysaattia (glukosamiinin lähde), tauriinia. Sisältää luonnollisia antioksidantteja.

Ravitsemuksellinen koostumus: proteiini 26,0 %, rasva 16,0 %, kuitu 2,5 %, tuhka 6,5 %, kosteus 8,0 %, fosfori 0,8 %, kalsium 1,25 %.

Lisätty: A-vitamiini (E672) 17000 IU/kg, D3-vitamiini (E671) 1700 IU/kg, E-vitamiini (DL-alfatokoferoliasetaatti) 200 mg/kg, C-vitamiini (L-askorbiinihappofosfaatti) 100 mg/kg, E1 50 mg/kg, E2 1,5 mg/kg, E3 0,5 mg/kg, E4 5 mg/kg, E5 35 mg/kg, E6 65 mg/kg.

Frank´s Pro Gold ruuilla on 100% tyytyväisyystakuu, joka tarkoittaa sitä että mikäli ruoka ei koiralle maistu tai sovi, saa asiakas palauttamaansa säkkiä vastaan täyden korvauksen kauppiaalta.

Arvostelut 0 arvostelua