Flexi New Neon Safety plus oranssi
Flexi New Neon Safety plus oranssi

Flexi New Neon Safety plus oranssi

Tuotenumero 4000498031803
25,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Flexi eli kelatalutin tarjoaa enemmän liikkumisen vapautta koiralle lenkkeillessä. Flexi New Neon Safety Plus on helppokäyttöinen ja kädessä miellyttävä. Nauhan kirkas väri helpottaa taluttimen havaitsemista. Tämä on tärkeää etenkin kaupunkiolosuhteissa, jotta esim. pyöräilijät ehtivät reagoida fleksissä liikkuvaan koiraan. Kahvaosa on muotoiltu käteen sopivaksi. Pikapysäytys-nappi on helposti painettavissa ja lukittavissa.

Flexi-kelataluttimissa on patentoitu jarrutusjärjestelmä, joka varmistaa tehokkaan hallinnan joka tilanteessa. Luotettava takaisin rullautuva järjestelmä estää talutinta herpaantumasta. Taluttimen muoviosat ovat kolhuja kestävää materiaalia. Innovatiivinen muotoilu - klassinen, muodikas ja elegantti. Flexi-taluttimet on valmistettu Saksassa. Ne käyvät läpi 90 laadunvalvonnan tarkastuspistettä ennen myyntiin tuloaan. Siksi Flexi-taluttimen laatuun voi luottaa.
Taluttimessa on neonoranssi nauha ja kotelo-osassa tehokkaasti heijastava tarra, jotka parantavat turvallisuutta pimeällä liikuttaessa. Taluttimeen on mahdollista liittää Flexi multi box makupaloille ja kakkapusseille.

Flexi New Neon Safety Plus kelatalutin M:

  • Painosuositus max 25 kg
  • Pituus 5 m
  • Nauhapunos
  • Väri neonoranssi
Arvostelut 0 arvostelua