Flamingo lemmikin pyöräkärry
Flamingo lemmikin pyöräkärry

Flamingo lemmikin pyöräkärry

199,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Lähtekää yhdessä pyöräretkelle lemmikkisi kanssa! Lemmikkisi pääsee matkustamaan mukavasti kärryn kyydissä ja voi samalla nauttia vaihtuvista maisemista. Kärry on sopii alle 40 kiloisille lemmikeille. Polkupyöräkärry kiinnitetään polkuyörään, minkä jälkeen ei tarvitse muuta kuin polkaista matkaan! Kärryn sivuilta löytyvä verkko antaa lemmikille mahdollisuuden katsella ympärilleen samalla, kun se lepuuttaa tassujaan sateensuojassa. Verkko takaa myös ilman vaihtumisen kärryssä. 

Hyvinvarusteltu kärry sisältää vettähylkivän hupun, huomioviirin, hyvät heijastimet pyörissä, heijastinkankaisia yksityiskohtia sekä kiinnityslenkit kärryn sisäpuolella. Kärry kiinnitetään polkupyörän takarenkaan keskiöön.

Väri: Harmaa/musta. 

Mitat:  Renkaiden ja tangon kanssa pituus 125 cm, korkeus 95 cm, leveys 72 cm.  Pelkän kopan pituus 80 cm, korkeus 60 cm, leveys 50 cm. 

Tuote sisältää yhden vaihtokoukun. 

Tarkoitettu eläimille, ei sovellu lapsille.

Huom! Otathan huomioon, että kärryn nurkissa on muotoilusta johtuvat, noin 10 cm halkaisijaltaan olevat aukot, joista kaikkein pienimmät matkustajat saattavat mahtua läpi. Lemmikki on kuitenkin kytkettävissä kärryn sisäpuolella oleviin lenkkeihin taluttimella.
Toimitetaan suoratoimituksena kotiovelle. Toimitusaika n. 3-7 päivää

Arvostelut 0 arvostelua