Duvo+ Autoiluhäkki Alu Car Transport koko S
Duvo+ Autoiluhäkki Alu Car Transport koko S

Duvo+ Autoiluhäkki Alu Car Transport koko S

199,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Duvo+ Autoiluhäkki Alu Car Transport on kestävä ja erittäin tukeva alumiinirakenteinen autoiluhäkki, joka huolehtii koirasi matkustusturvallisuudesta.

Häkissä on turvalukolla varustettu ovi. Lukossa on kaksi leveää kieltä lisäämässä turvallisuutta. Häkin ovi jää auki sille kohdalle johon se jätetään eikä karkaa takaisin kiinni otteen irrottua. 

Tästä on apua otettaessa koiraa ulos autosta, koska molemmat kädet ovat vapaana koiran kytkemiseen ja vastaanottamiseen. Koiralla on mahdollisuus tarkkailla ympäristöään joka suuntaan alumiinikaltereiden välistä. Häkissä on erinomainen ilmanvaihto ja pohjalla jämäkästi aloillaan pysyvä irrallinen, luistamaton matto.

Katto on profiililtaan pyöristyvä ja laskee hieman takaosaa kohti. Häkin pohjassa on useita matalia muovijalkoja, jotka varmistavat ettei pohja painu notkolle. 

Mitat ovat häkkien ulkomittoja. Häkin kulmissa on pyöreät muovijalat, jotka lisäävät leveyteen ja syvyyteen n. 7 cm, joka on syytä huomioida pohdittaessa häkin sopivuutta autoon.

Häkkien kalterit ovat paksut ja kestävät. Kalteriväli ovessa on 5,5 cm ja katossa 5,5-7,5 cm. Häkin oven alareuna on noin 5,5 cm korkeudella maasta. Häkin etu- ja takaseinät ovat viistot. 

HUOM! Lisää annettuihin leveyteen ja syvyyteen n. 7 cm mitatessasi häkin sopivuutta autoosi.

Koot:

Koko   Leveys   Syvyys   Korkeus   Paino  

S         49 cm 64 cm 59 cm         12 kg

M         55 cm 77 cm 64 cm         15,7 kg

L         63 cm 88 cm 97 cm         19 kg

Duvo+ häkit tulevat suoratoimituksena ja hinta sisältää postikulut noutopisteeseen. Toimitusaika on n. 3-9 päivää.

Arvostelut 0 arvostelua