Cartivet+MSM tabletti 100 tabl
Cartivet+MSM tabletti 100 tabl

Cartivet+MSM tabletti 100 tabl

Tuotenumero 6416225300315
29,90 €
Sisältää alv. 14.00 %

Cartivet+MSM on eläinlääkärien kehittämä täydennysravinto nivelvaivoista kärsiville koirille (esim. vanhuuden, loukkaantumisen tai nivelten kasvuhäiriön seurauksena) Cartivet+MSM sisältää kaikki nivelten terveydelle oleelliset ravinteet. Kondroiittisulfaatti, glukosamiini ja MSM (metyylisulfonyylimetaani) ovat nivelpinnan keskeisiä rakenneaineosia. Yucca-uutteen sisältämät saponiinit stimuloivat soluvälitteistä vastustuskykyä sekä vasta-aineiden muodostumista tehostaen paikallista vastustuskykyä. Nivelten toiminnan kannalta keskeisin vaikutus perustuu tulehduksen ja turvotuksen ehkäisyyn sekä muodostuneiden vapaiden happiradikaalien pilkkomiseen.

C-vitamiini on rustokudokselle tärkein vitamiini, mangaani sekä sinkki välttämättömät hivenaineet. Koirat ja kissat eivät saa näitä riittävästi tavallisessa ravinnossaan. Ne vaikuttavat niveliin synergisesti, toistensa vaikutusta tehostaen.

Käyttö

Voi käyttää nivelleikkauksen jälkihoitona sekä yhdessä kipulääkkeiden kanssa. Yli 6-vuotiaat koirat kärsivät yleisesti erilaisista nivelvaivoista. Tableteisssa on kasvisperäinen pekonin makuaine lisäämässä tabletin houkuttavuutta. Tabletit voidaan murskata esim ruuan sekaan tai antaa sellaisenaan ruuan seassa tai makupalana.

Annostus tableteilla

Ensimmäisen 6 viikon aikana:
koiran paino:
alle 10 kg 1 tabl/pvä
10-25 kg 2 tabl/pvä
25-45 kg 4 tabl/pvä
yli 45 kg 6 tabl/pvä
Annostus voidaan puolittaa ylläpitoannostukseksi
6 viikon jälkeen

Koostumus

Glukosamiinia250 mg/tabl
MSM250 mg/tabl
Kondroitiinisulfaattia200 mg/tabl
MagnesiumstearaattiX
Lisäaineet 
yucca-uutetta100 mg/tabl
C-vitamiini20 mg/tabl
Mangaani2 mg/tabl
Sinkki1 mg/tabl
Mikrokiteinen selluloosaX
KarboksimetyyliselluloosaX
Kasvisperäiset makuaineetX

 

Usein kysyttyä

Mitä eroa on koirien Cartivet+msm tableteilla (100 tabl.) ja jauheella (300 g)?

Koostumus on vaikuttavien aineiden osalta sama; 1 mitallinen Cartivet jauhetta (3,3 g) vastaa sisällöltään kolmea Cartivet tablettia. Cartivet jauheen kantoaineena käytetään hiivavalmistetta, mitä ei tableteissa ole.

Cartivet jauhe on tavallaan säästöpakkaus, siinä on noin kolminkertainen määrä tavaraa ja noin kaksinkertainen  hinta tabletteihin verrattuna.

 Mitä eroa on koirien ja hevosten Cartivetilla?

Koostumukset eroavat toisistaan monellakin tapaa esim painotukset eri vaikuttavien aineiden osalta ovat hevosten Cartivetissa erilaiset. Hevosten Cartivet sisältää myös liikaa D-vitamiinia koirien tarpeisiin, joten jo sen vuoksi emme suosittele sitä käytettäväksi koirille.

Pakkaus: 100 tabl. 110 g

Kehitetty ja valmistettu Suomessa

Arvostelut 0 arvostelua