C-rae vitamiini marsuille 500g
C-rae vitamiini marsuille 500g

C-rae vitamiini marsuille 500g

Tuotenumero 6410530011355
14,95 €
Sisältää alv. 14.00 %

C-vitamiini on tärkeä vastustuskyvyn ylläpitäjä. Vitabalans-rakeet on helppo annostella.

Lähes kaikki nisäkkäät pystyvät muodostamaan C-vitamiinia elimistössään. Marsu  kuitenkin tekee tässä poikkeuksen. Tämän takia C-vitamiinia pitää tarjota marsuille joka päivä. C-vitamiinilla on marsun elimistössä useita eri tehtäviä: se mm. tukee vastuskykyä erilaisia tulehdussairauksia vastaan sekä ehkäisee ongelmia ihossa, turkissa, ikenissä, hampaissa ja nivelissä.

Hyvänmakuinen C-rae sopii marsuille päivittäisenä C-vitamiinilisänä mutta se sopii myös koirille ja hevosille C-vitamiinin saannin turvaamiseksi

KOOSTUMUS

Askorbiinihappoa 35 mg/g, glukoosi

ANNOSTUS

Marsuille 1 tl kolmena ensimmäisenä päivänä, ylläpitoannos ½ tl/vrk

Koirille ½ mittalusikallista/10 kg

Hevosille 2½-5 mittalusikallista vuorokaudessa

mittalusikka=12 g

teelusikka = 3 g

ERITYISTÄ

Annostellaan ruokaan.

PAKKAUSKOKO

Purkki 90 g marsuille

Miksi C-rakeiden glukoosipitoisuus on niin korkea?

1. C-rakeet 90 g on suunnattu ensisijaisesti marsuille. Marsujen C-vitamiinin tarve on 20 mg/vrk, mistä johtuen puhdasta C-vitamiinia eli askorbiinihappoa on vaikeaa annostella oikein (eli tarpeeksi vähän). Tämän vuoksi tuotteeseen tarvitaan pohja-aine, joka C-rakeissa on glukoosi.

2. Eläimet, jotka pystyvät valmistamaan elimistössään C-vitamiinia, valmistavat sitä glukoosista (esim. koirat, hevoset).

3. Glukoosista johtuen C-rakeet on maistuvampi vaihtoehto nirsoille eläimille, sillä puhdas askorbiinihappo on kirpeää.

4. Eläimille suunnatussa C-vitamiinivalmisteessa on oltava glukoosia, jotta tuote voidaan määritellä täydennysrehuksi. Puhdas askorbiinihappo eläimille myytynä on rehun lisäaine, jonka valmistamiseen ja markkinoille saattamiseen on oltava rehuhygienia-asetuksen 10 artiklan mukainen hyväksyntä.

Arvostelut 0 arvostelua