Brava sport softshell takki pinkki
Brava sport softshell takki pinkki Brava sport softshell takki pinkki Brava sport softshell takki pinkki Brava sport softshell takki pinkki Brava sport softshell takki pinkki
Finnero

Brava sport softshell takki pinkki

34,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Että koiralla olisi lämmin....

Sateelta ja tuulelta suojaavassa Brava Softshell-takissa on suloisen pehmeä fleecevuori, joka lämmittää suuret lihasryhmät; selän, rinnan ja reisilihaksia.  Kaulus suojaa niskaa ja sitä voidaan säätää sopivaksi joustavalla heijastimellisella nyörillä. Vatsakappale,lämmittää niin rintakehää kuin vatsaakin. Pukeminen on nopeaa ja vaivatonta, koska selässä oleva vetoketju aukeaa kokonaan.

Sport softshell-takki: suojaa tuiskulta sekä tuulelta sekä pitää kuivana, sisäpuolen pehmeä fleece lämmittää. Hengittävän materiaalin vuoksi voidaan käyttää myös kesällä. Joustaa koiran liikkeiden mukana. Heijastintere molemmissa kyljissä sekä edessä. Kuminauha alapuolella vyötäröllä pitää paikoillaan. Joustavat ja heijastimelliset nyörit, joilla voi säätää sopivaksi.

Pesuvinkit softshell-vaatteille: sulje vetoketju ja löysytä kiristetyt nauhat auki vyötäisillä ja pääntiellä. Suosittelemme pesemään kädenlämpöisessä vedessä. Pese mieluiten nestemäisellä pesuaineella esim. KAMU pyykinpesuaineella, käytä harkitusti tahranpoistoainetta, kokeile ensin sisällä olevaan saumaan jääkö jälki. Ei huuhteluainetta tai valkaisuainetta, ravista märkä takki suoraksi kuivumaan vaikka henkarille.

Muutamien pesujen jälkeen takki kannattaa käsitellä kalvo- tai softshell-vaatteiden kyllästeaineella. 100% polyesteriä

Sopivan koon valitseminen:

Jos koirasi mitat jäävät kahden koon väliin - on parempi valita isompi koko.  Varmista koko mittaamalla koira, koska yksilöiden välillä on eroja vaikka olisikin samaa rotua - huomioi myös naaraan ja uroksen väliset kokoerot. 

Alla olevasta mittataulukosta näet takkien mitat sekä suuntaa- antavat rotusuositukset.

Selän
pituus
Kaulan
ympärys
Rinnan
ympärys
Rotusuositus
(viitteellinen)
25 cm34 cm40 cmChihuahua, Yorkshirenterrieri, Maltankoira, Toyvillakoira
30 cm36 cm46 cmBichon frise, Yorkshirenterrieri, Maltankoira, Shih Tzu
35 cm38 cm52 cmKääpiösnautseri, Jackrusselinterrieri, Kettuterrieri, Mopsi
40 cm40 cm56 cmVillakoira, Terrieri, Snautseri, Welsh corgi
45 cm44 cm64 cmMäyräkoira, Spanieli, Terrieri, Perunkarvatonkoira
55 cm50 cm78 cmBordercollie, Dalmatian, Dobermann, Kultainen noutaja
65 cm56 cm90 cmLabradorinnoutaja, Kultainennoutaja, Saksanpaimenkoira
Arvostelut 0 arvostelua