Biobak maitohappobakteeri kissoille ja koirille
Biobak maitohappobakteeri kissoille ja koirille

Biobak maitohappobakteeri kissoille ja koirille

Tuotenumero 6416225005142
9,90 €
Sisältää alv. 14.00 %

Maitohappobakteerivalmiste

Biofarm Biobak probioottivalmisteessa on huimat 720 miljoonaa kylmäkuivattua maitohappobakteeria. Biobakia käytetään ripulin yhteydessä sekä ennaltaehkäisevänä antibioottikuurin, matkustamisen tai muun stressitilanteen yhteydessä suolistohäiriöiden estämiseksi sekä terveen suolistoflooran ylläpitämiseksi.

Biobakin sisältämä enterococcus faecium on yksi kauimmin tunnetuista probiooteista. Se on terveestä suoliston sisällöstä eristetty bakteeri. Enterococcus faecium generoituminen on suhteellisen nopeaa.

Koostumus

ohrajauho, glukoosi, piimaa ja Enterococcus faecium

Käyttö

Optimaalisen tehon saavuttamiseksi suositellan BIOBAK valmisteeseen lisättäväksi vettä ja seoksen annetaan olla huoneenlämmössä muutaman tunnin ennen sen antamista eläimille. Näin Enterococcus faecium elvytetään kylmäkuivatusta tilastaan nopeaan lisääntymiseen jo ennen suolistoon pääsyä. Enterococcus faecium estää patogeenien bakteerien kiinnittymisen suoliston seinämään ja suojaa suolistoa myös mekaanisilta ärsytyksiltä. Näin se edistää myös ravinteiden imeytymistä. Sen käyttö on perusteltua ripulin yhteydessä, tukihoitona elektrolyytti- ym. hoidon yhteydessä sekä aina antibioottikäsittelyn kanssa tukihoitona. Indikaatiot: Suolistohäiriöiden ennaltaehkäisy vierotuksen, eläinvälityksen, kuljetuksen ja matkustamisen, ruokintamuutoksen ja antibioottihoidon yhteydessä.

Annostus

kani ja kissa 1 teelusikka/pv

jyrsijät ½ tl/pv

koira 1-3 tl/pv

Annetaan 3-4 päivänä. Annostelu voidaan tarpeen vaatiessa kaksinkertaistaa.

Pakkaus 175 g

Arvostelut 0 arvostelua
Muut olivat kiinnostuneita myös