Bio Protecto Plus yrttipanta isoille koirille
Bio Protecto Plus yrttipanta isoille koirille

Bio Protecto Plus yrttipanta isoille koirille

Tuotenumero 5903293701225
7,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Hoito- ja suojapanta luonnollisilla eteerisillä öljyillä.

Luonnonmukainen tuote, jota voidaan käytää keskikoisilla ja isoilla koirilla ja herkkäihoisilla aikuisilla koirilla. Voidaan käyttää jopa 2 kuukautta. Tuote on vedenkestävä eli sitä ei tarvitse poistaa kaulasta uimaan mentäessä.

Setriöljyllä on suojaavia, kosteuttavia ja ravitsevia ominaisuuksia, se lisäksi vahvistaa turkkia ja estää turkin irtoamista.

Eukalyptuksella ja sitruunaöljyllä on puhdistava ja antiseptinen vaikutus, piparminttuöljyllä on antibakteerinen vaikutus. 

Hienostunut öljykoostumus ei häiritse koiraa tuoksulla mutta luo luonnollisen karkotuksen hyönteisille, kuten kirpuille, punkkeille, hyttysille ja kärpäsille. 

Koko 75 cm 

Valmistusaineet:  Polyvinyylikloridi (PVC), Diethylexyl Terephthalate, D-limoneeni, minttu-uute, setriöljy, eukalyptusöljy, soijaöljy (ESBO), kalsiumstearaatti.

Käyttö:  Venytä pantaa kevyesti aktivoidaksesi eteeriset öljyt. Sovita koiran kaulaan ja poista ylimääräinen osa leikkaamalla.

Ei kissoille eikä alle 9 viikon ikäisille koiranpennuille. Mikäli koirasi on yliherkkä jollekin pannan ainesosalle, ei tuotetta tule käyttää. Ensimmäistä kertaa pantaa käytettäessä on koiraa syytä tarkkailla useiden päivien ajan ja jos huomaat koiralla oireita, jotka vaikuttavat yliherkkyysoireilta (ihomuutokset, kutina, tai muut häiritsevät oireet) lopeta pannan käyttö.

Käytön jälkeen hävitetään sekajätteenä. 

Säilytys 2-25 °C lämpötilassa.

Arvostelut 0 arvostelua