Best Friend Leveä LED valopanta 70cm
Best Friend Leveä LED valopanta 70cm Best Friend Leveä LED valopanta 70cm

Best Friend Leveä LED valopanta 70cm

Tuotenumero 5700551141843
12,45 €
Sisältää alv. 24.00 %

Leveä valopanta, joka on helppo pukea ja ottaa pois.  Valopannan tehokas lisävalo näkyy kauas lisäten sekä koiran että omistajan turvallisuutta pimeällä. Valo näkyy jopa 500 metrin päähän. Valon voi säätää joko tasaiseksi tai vilkkuvaksi. Valopanta on hyvä ratkaisu etenkin pitkäturkkisille koirille, joilla pienet valot "hautautuu" turkin sisään. Best Friend panta sopii keskikokoisille ja suurille koirille. Pantaa on helppo säätää pienemmäksi leikkaamalla. Pakkauksessa on yksi panta, USB-kaapeli sekä käyttöohje

  • USB-ladattava
  • CE-merkitty, turvallinen tuote
  • Pituus 70 cm
  • Vaihtuva värilajitelma, väri määräytyy satunnaisesti

Turvallisuus: Valopantaa ei saa käyttää koiran talutuspantana. Pantaa saa käyttää vain näiden ohjeiden mukaisesti. Mikäli annat tuotteen jonkun toisen käytettäväksi, huolehdi, että hän on tietoinen näistä ohjeista ja tuotteen oikeasta käytöstä. Lapsi saa käyttää tuotetta vain aikuisen valvonnassa. Suojaa tuote kuumuudelta ja ulkoisilta iskuilta tai putoamiselta, jotka voivat rikkoa sen. Tuote soveltuu käytettäväksi -20 - +40 C° lämpötilassa. Tarkista tuotteen toiminta aina ennen käyttöä. Akun saa ladata vain näiden ohjeiden mukaisesti, muuten vaarana voi olla oikosulku tai sähköisku (kts. tekniset tiedot). Mikäli panta rikkoontuu tai kastuu kokonaan siten, että vettä pääsee sen sisälle, on se poistettava käytöstä tai käytettävä sähköalan ammattilaisen tarkistettavana ennen käyttöä.

Käyttö: Lue huolellisesti ohjeet läpi. Poista tuote varovaisesti pakkauksesta. Liitä USB kaapeli pantaan ja USB porttiin esim. tietokoneessa (1). LED valopannassa oleva valo sammuu, kun tuote on täyteen latautunut (latausaika noin 1-1,5 h). Mittaa koirasi kaulanympärys mittanauhalla tai sovittamalla pantaa. Pantaa ei saa laittaa liian kireäksi, vaan pannan ja koiran kaulan väliin tulisi sopia vähintään kaksi sormea. Leikkaa panta sopivan mittaiseksi led-valojen välistä saksien kuvalla merkitystä päästä (2). Siirrä muovilukon pää irtileikatusta osasta pannan uuteen päähän (3). Valo on nyt käyttökunnossa. Voit laittaa valon päälle ja sulkea sen painamalla on/off-näppäintä (4).Valo kestää lataamatta käytöstä riippuen noin 2-4 h. Valon näkyvyys on noin 500 m riippuen latauksesta ja ympäristötekijöistä.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet