Belcando Lohi
Belcando Lohi

Belcando Lohi

Tuotenumero 4002633513243
3,50 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Belcando-ruualla tarjoat koirallesi Super Premium laatua. Ruoat sisältävät vain ihmisravinnoksi kelpaavia raaka-aineita ja maksimimäärän korkealaatuista lihaa.

Belcando valmistetaan Saksassa ja raaka-aineet tuotetaan lähialuella. Tuotteissa käytetään lihaa ja viljoja vain yrityksiltä jotka täyttävät Saksan lakien lisäksi myös Bewitalin laatukriteerit.

Belcandon arvoihin kuuluu vastuullisuus ja sähköenergia tulee vesivoimasta, aurinkovoimasta sekä vaihtoehtoisista energialähteistä. Lisäksi valmistaja kompostoi kaiken ylijäävän orgaanisen aineksen.

Belcando Single-Protein Lohi on korkealaatuinen ja viljaton koiran märkäruoka, joka sisältää vain lohta. Valmistuksessa käytetyt raaka-aineet ovat ihmisravinnoksi kelpaavia. EI sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita eikä geenimuunneltuja ainesosia (GMO). Tarjoillaan huoneenlämpöisenä. Säilyy avattuna jääkaapissa 24 tuntia.

 Yhden proteiinin ruokia voi tarjota eliminaatiodieettinä esimerkiksi Belcando Mix It Grain Free -lisäravinnon kanssa sekä ruoka-aineyliherkille koirille.

Belcando Single-Protein Lohi säilykeruoka tuoksuu kalalle ja se sopii hyvin myös juottoliemen tekemiseen. Voimakas tuoksu houkuttelee koiraa juomaan.

Koostumus: Lohi (73 %); lohilihaliemi (27 %)

Ravintosis: Proteiini 10 %, Rasva 7 %, tuhka 1,5 %, kuitu 0,4 %, kosteus 79 % 

Arvostelut 0 arvostelua