Belcando nauta 400g
Belcando nauta 400g

Belcando nauta 400g

Tuotenumero 4002633513212
3,50 €
Sisältää alv. 14.00 %

Belcando-ruuat ovat Super Premium-laatua koirallesi. Belcandon märkäruuat sisältävät vain ihmisravinnoksi kelpaavia raaka-aineita ja maksimimäärän korkealaatuista lihaa.

Belcando valmistetaan Saksassa ja raaka-aineet tuotetaan lähialuella. Tuotteissa käytetään lihaa ja viljoja vain yrityksiltä jotka täyttävät Saksan lakien lisäksi myös Bewitalin laatukriteerit.

Belcandon arvoihin kuuluu vastuullisuus ja sähköenergia tulee vesivoimasta, aurinkovoimasta sekä vaihtoehtoisista energialähteistä. Lisäksi valmistaja kompostoi kaiken ylijäävän orgaanisen aineksen.

Belcando Single-Protein Nauta on viljaton märkäruoka koiralle. Valmistuksessa käytetyt raaka-aineet ovat ihmisravinnoksi kelpaavia. EI sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita eikä geenimuunneltuja ainesosia (GMO). Tarjoillaan huoneenlämpöisenä. Säilyy avattuna jääkaapissa 24 tuntia.

Yhden proteiinin märkäruokaa voi tarjota esim. eliminaatiodieettinä sekä ruoka-aineyliherkille koirille tai voit sekoittaa muihin ruokiin tuomaan maittavuutta.

Koostumus: Naudanliha, sydän, maksa, keuhko, munuainen, kurkkutorvi, utare (73 %); naudanlihaliemi (27 %)

Ravintotiedot: Proteiini 12 %, Rasva 6 %, tuhka 1,5 %, kuitu 0,4 %, kosteus 78 % 

Arvostelut 0 arvostelua