Belcando Kana
Belcando Kana

Belcando Kana

Tuotenumero 4002633513205
3,50 €
Sisältää alv. 14.00 %

Belcando-ruuat tarkoittavat vain Super Premium laatua koirallesi. Nämä märkäruuat sisältävät vain ja ainoastaan ihmisravinnoksi kelpaavia raaka-aineita ja maksimimäärän korkealaatuista lihaa.

Belcando valmistetaan Saksassa ja raaka-aineet tuotetaan lähialuella. Tuotteissa käytetään lihaa ja viljoja vain yrityksiltä jotka täyttävät Saksan lakien lisäksi myös Bewitalin laatukriteerit.

Belcandon arvoihin kuuluu vastuullisuus: sähköenergia tulee vesivoimasta, aurinkovoimasta sekä vaihtoehtoisista energialähteistä. Lisäksi valmistaja kompostoi kaiken ylijäävän orgaanisen aineksen.

Belcando Single protein kana on viljaton märkäruoka koirallesi. Valmistuksessa käytetyt raaka-aineet ovat ihmisravinnoksi kelpaavia. EI sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita eikä geenimuunneltuja ainesosia (GMO). Tarjoillaan huoneenlämpöisenä. Säilyy avattuna jääkaapissa 24 tuntia.

Yhden proteiinin märkäruokaa voi tarjota esim. eliminaatiodieettinä ja myös ruoka-aineyliherkille koirille tai voit sekoittaa muuhun ruokaan lisäämääs ruuan maittavuutta.

Sis: Kananliha, sydän, maksa, kivipiira (73 %); kananlihaliemi (27 %)

Ravintotiedot: Proteiini 11 %, rasva 6 %, tuhka 2 %, kuitu 0,4 %, kosteus 78 %

Arvostelut 0 arvostelua