Arion Original Adult Medium Lohi &  Riisi 3kg
Arion Original Adult Medium Lohi &  Riisi 3kg
Arion

Arion Original Adult Medium Lohi & Riisi 3kg

Tuotenumero 5414970055369
19,95 €
Sisältää alv. 14.00 %

Arion Original Medium lohi & riisi on tarkoitettu keskikoiselle 10-25kg painoiselle koiralle. Lohi & riisi maistuu erityisesti kalan ystäville. 

Gluteenittomat Arion Original -sarjan tuotteet tarjoavat kattavan valikoiman täysruokia koiralle. Korkealaatuinen Arion Original -sarja on kehitetty 25 vuoden kokemuksella sekä hyödyntämällä viimeisintä tieteellistä tietoa. Original-sarjan tuotteet eivät sisällä maissia tai vehnää, joten ne sopivat myös herkkävatsaisille yksilöille. Arion Original -kuivaruoat ovat maukkaita, paremmin sulavia ja niissä on erinomaiset ravintoarvot.

Tuotteissa ei ole myöskään käytetty keinotekoisia säilöntä, väri- tai makuaineita. Tällä tavalla Arion Original auttaa vähentämään ruoka-aineherkkyyksiä. Ruoka sopii erityisen hyvin herkille ja kuivaihoisille koirille sekä allergisille. Arion Original sisältää myös runsaasti laadukkaita ja maukkaita eläinproteiineja n. 80 %, joista suurin osa saadaan suuresta määrästä laadukasta lihaa. Ruuassa on myös riittävästi aminorasvahappoja ?3 ja ?6 terveelle turkille ja iholle. 
Sis: Riisi (47%), lohi (kuivattuna 29%), eläinrasva, kana, herne, oluthiiva, hydrolysoitu eläinvalkuainen, juurikasmassa, peruna, kalaöljy, natriumkloridi, dikalsiumfosfaatti , kalsiumkarbonaatti, vihreä tee, fruktooligosakkaridi, mannan oligosakkaridi, rypälesiemenuute, rosmariiniuute.
Ravintoainekoostumus: Valkuainen 26%, rasva 16%, hehkutusjäännös 7%, kuitu 2%, Kalsium 1,5%, fosfori 0,9%
Ravitsemukselliset lisäaineet /kg:
20.000 Vitamiini A (Ky), 1.700 Vitamiini D3 (Ky), 76mg Rauta (Rauta sulfaattimonohydraatti), 9 mg Kupari (mg/kg) (Kuparisulfaattipentahydraattina), 120 mg Sinkki (Sinkkioksidi), 9 mg Mangaani (mg/kg) (Mangaanioksidi), 2 mg Jodi (Anhydrous calcium iodiat), 0,06 mg Seleeni (Natriumseleniitti), 140mg Vitamiini E – EU: n sallimia antioksidantteja (E-vitamiini)
Arvostelut 0 arvostelua