Arion Breeder starter 20kg
Arion Breeder starter 20kg

Arion Breeder starter 20kg

125,77 €
Sisältää alv. 14.00 %

Arion Starter on tarkoitettu 0-2kk pennuille ja imettäville nartuille. Starter on ns. ensiruoka, jolla pennut totuttelevat kiiteään ruokaan –tämä on todella ravintorikasta ruokaa, joka tukee pentujen kasvua ensimmäisinä viikkoina ja vahvistaa myös emoa emoa, jotte se jaksaa ruokkia pentuja. Proteiini 40 %, Rasva 20 %

Arion Breeder Starter on täydellinen tasapainoinen premium-ruoka, joka erityisesti kehitetty koiranpentujen vieroittamiseen ja siirtymiseen imetysvaiheesta pois ja penturuokiin

Nappulan koostumus tekee niistä helpon kosteuttaa luoden homogeenisen (tasapainoisen) massan, mikä toimii loistavana välimuotona emonmaidon ja Arion Puppy ruokien välissä.

Korkean energiatason ja erittäin hyvin sulavien raaka-aineiden ansiosta – Arion Breeder starteria voidaan käyttää myös lisäravinteena emolle tiineyden ja imetyksen aikana.

Arionin kasvattaja-asiakas saa säkistä kasvattaja-alennuksen -25%

Ruokintasuositus:

Tarkoitettu erityisesti muunnosvaiheeseen, siirtyessä maidosta kiinteään ruokaan. Ruoka on laitettava haaleaan veteen muutamiksi minuuteiksi, ennen tarjoilua pennuille. Nappulat pitävät muotonsa, mutta pehmenevät tarpeeksi, jotta pennut voivat syödä niitä.

Ruokinta suositus 0-8 viikkoa. Monet kasvattajat suosivat syöttämistä pidempäänkin, koska tuotteessa on korkea proteiini- ja rasvapitoisuus.

Raaka-aineet: kanajauho, kasvisperäiset-proteiinit, riisi, eläinrasva, maissi, maissigluteeni, kuivattu-kokonainen kananmunan, hydrolisoitu kanaproteiini, hiiva, puhdistettu kalaöljy, lesitiini., F.O.S

Analyysi: Proteiini 40%, rasva 20%, kuitu 1,6%, tuhka 7,3%, kalsium 1,4%, fosfori 1,1%

Lisätyt ravinteet: Vitamiini A 17.500IU/KG & Vitamiini D3 1.500 IU/KG

Mineraalit: Rauta 140mg/kg, kupari 15mg/kg, sinkki 125mg/kg, Magnesium 30mg/kg, jodi 1,2mg/kg, seleeni 0,2mg/kg

Kaikki raaka-aineet joita käytetään Arion lemmikkien ruuissa, mukaan lukien lisäaineet, ovat täysin vapaat geenimanipuloiduista tuotteista (eivät sisällä GMO). Arionin ei tätä tarvitse siksi erikseen ilmoittaa erillisillä tarroilla – pohjautuen EU asetuksiin.

Arvostelut 0 arvostelua