Aluway Yksiosainen autoiluhäkki koko S
Aluway Yksiosainen autoiluhäkki koko S

Aluway Yksiosainen autoiluhäkki koko S

249,08 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ehdottomasti turvallisin tapa kuljettaa koiraa autossa on tukevasti paikoilleen sidotussa häkissä tai turvavöissä. Onnettomuustilanteessa häkki estää koiraa sinkoutumasta kohti auton etuosaa ja onnettomuuden jälkeen koira on turvassa häkissään, eikä pääse shokkitilassa karkuun tai harhailemaan liikenteen sekaan.

Aluway on vienyt kuljetusturvallisuuden uudelle tasolle ja tehnyt sen vieläpä tyylillä. Jokainen yksityiskohta on harkittu ja alumiininharmaa kokonaisuus on tyylikäs, turvallinen ja luottamusta herättävä. Viistot etu- ja takaseinät helpottavat häkin sovittamista auton tavaratilaan. Häkki on kevyt siirrellä ja sen pintamateriaalit on helppo puhdistaa. Häkki on helppo sitoa paikoilleen esim. liinalla metallisista kiinnityslenkeistä.

Häkin ovessa on avainlukot. Auton ollessa parkissa takaluukun voi siis jättää huoletta auki ilmanvaihdon varmistamiseksi. Korkealle umpinaisina jatkuvat taka- ja sivuseinät estävät karvan ja roskien leviämisen häkistä autoon. 

Aluway Autoiluhäkin runko on kevyttä alumiinia, seinät ovat 4 mm vahvaa Aluplast-komposiittia, joka on todella lujaa ja täysin vedenkestävää. Häkissä ei ole pehmeneviä puuosia, kuten joissakin muissa vastaavissa häkeissä. Kalterit ovat halkaisijaltaan 15 mm, materiaalivahvuus 1 mm ja kalteriväli 3 cm. Aluway Autoiluhäkki on helppo kasata ja kiristää tukevaksi kuusiokoloavaimella. 

Häkkiä löytyy kolmea eri kokoa. MItat ovat ulkomittoja mutta mitatessasi häkin sopivuutta autoon jätä hieman liikkumavaraa.

KOKO S:

Leveys 55 cm

Syvyys (katto) 45 cm

Syvyys (pohja) 75,5 cm

Korkeus 66 cm

KOKO L:

Leveys 65,3 cm

Syvyys (katto) 51,6 cm

Syvyys (pohja) 82,3 cm

Korkeus 66 cm

KOKO XXL:

Leveys 65,3 cm

Syvyys (katto) 61,3 cm

Syvyys (pohja) 92,2 cm

Korkeus 66 cm

Suoratoimitustuote: Häkit toimitetaan lähimpään noutopisteeseen maksutta. Toimitusaika on n. 3-7 päivää.

Arvostelut 0 arvostelua