Aluway näyttelykärry
Aluway näyttelykärry Aluway näyttelykärry

Aluway näyttelykärry

419,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Näyttelykärry on erityisesti tosiharrastajan elämää helpottava kuljetusratkaisu, joka maksaa itsensä takaisin vaivattomuudessa. Kärryssä yhdistyvät kätevästi trimmauspöytä, häkki ja vetoalusta - kaikki olennainen vaativan harrastajan tarpeisiin. Saat tarvittaessa eroteltua koirat omiin, rauhallisiin yksiöihinsä ja vältyt joskus hieman huterienkin häkki- ja tarviketornien kasaamiselta. Aluway Näyttelykärry on uskottava, laadukas ja kestävä - hanki kerran ja ole tyytyväinen aina!
Kärryn kokonaiskantavuus on uskomattomat 200 kg (kukin pyörä kestää 50 kg painoa), joten koirien ohella myös kaikki muu rekvisiitta teltasta trimmaussalkkuun kulkee kärryn kyydissä kehän laidalle. Kärryyn on saatavana lisävarusteena suuremmat kumipyörät, jotka helpottavat kärryn kuljettamista epätasaisella pohjalla esim. ulkonäyttelykaudella (HUOM! Kuvissa neliosainen näyttelykärry on varustettu suurilla kumipyörillä, jotka ovat tilattavissa erikseen).
Aluway Näyttelykärryn runko ja kalterit ovat alumiinia, kalterien väli on 5 cm ja läpimitta 15 mm. Katto ja pohja sekä neliosaisen kärryn irrotettava välipohja on valmistettu 8 mm paksusta puukuitulevystä, joka on päällystetty vedenkestävällä ja liukumattomalla kumilla. Irrotettava väliseinä on kestävää Aluplast-komposiittia. Joka osastolle on oma ovi. 10 cm:n mittaiset työntökahvat on päällystetty kumilla. Helppo puhdistaa ja taittaa kasaan kuljetusta varten (taitettuna paksuus on vain 18 cm). SAATAVANA KAKSI- JA NELIOSAISENA.
KAKSIOSAINEN NÄYTTELYKÄRRY
Ulkomitat avattuna pyörineen (ilman työntökahvan pituutta) : Leveys 100 x Syvyys 70 x Korkeus 90 cm
Paksuus taitettuna: 18 cm, paino 29kg
Kaksiosaisen kärryn väliseinä on irrotettava, joten kärrystä saa halutessaan myös yksiosaisen.
NELIOSAINEN NÄYTTELYKÄRRY
(HUOM! Kuvissa neliosainen näyttelykärry on varustettu suurilla kumipyörillä, jotka ovat tilattavissa erikseen, til.koodi20127. Kärry toimitetaan pienemmillä, kaksiosaisen kärryn kanssa nähdyillä pyörillä).
Ulkomitat avattuna pyörineen (ilman työntökahvan pituutta): Leveys 90 x Syvyys 70 x Korkeus 90 cm
Paksuus taitettuna: 18 cm, paino 34kg
Yhden osaston mitat: Leveys 42 x Syvyys 65 x Korkeus 34 cm.
Neliosaisesta kärrystä saa halutessaan kaksi- tai yksiosaisen, kun välipohjat / väliseinä poistetaan.

Toimitustuote: toimitetaan suoraan tukusta tilaajalle. Toimituskulut sisältyy hintaan. Toimitusaika 2-7 työpäivää.

Arvostelut 0 arvostelua