1st Choice  Hypoallergenic 12kg
1st Choice  Hypoallergenic 12kg

1st Choice Hypoallergenic 12kg

59,00 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Huippulaadukas koiranruoka allergiselle koiralle. Kanadalaista laatua, jossa ei käytetä lihanjalostuksen sivutuotteita eikä mitään keinotekoisia säilöntä- tai väriaineita. Sopii kaikille aikusille yli 1-vuotiaille koirille.

- Tämän ravintoarvoiltaan tasapainotetun ja erittäin maistuvan ruuan päävalmistusaineena on käytetty tuoretta ankkaa (hypoallergeeninen proteiinilähde).

- Kehitetty koirille, joilla epäillään ruoka-aineallergiaa tai joilla on herkkä vatsa. Sopii myös niille koirille, joilla on kana-allergia.

Digestion+: Luonnolliset prebiootit, kuten inuliinia (frukto-oligosakkaridi) sisältävä sikuriuute sekä hiivauute (mannan-oligosakkaridi) pitävät yllä tervettä suolistoflooraa ja vahvistavat näin myös vastustuskykyä. Inkivääriuute helpottaa pahoinvointia ja estää kaasujen muodostumista.

Denta+: Ylivoimainen vihreäteeuutteen, hyvin imeytyvän C-vitamiinin, selluloosan, piparmintun ja persiljan seos pitää hengityksen raikkaana ja suun terveenä.

Viljaton: Sopii hyvin koiran lyhyelle ruuansulatusjärjestelmälle, etenkin jos ruuan sulavuuden kanssa on ongelmia.

VALMISTUSAINEET: Kuivattu peruna (46 %), tuore ankka (15 %), ankanlihajauho, kuivattu juurikasmassa, hydrolysoitu kalajauho, kasviöljy, hiivaviljelmä, silliöljy, kananmaksahydrolysaatti, kokonainen pellavansiemen (omega-3-rasvahappojen lähde), suola, hiivauute (mannaanioligosakkaridien lähde), sikuriuute (frukto-oligosakkaridien lähde, luonnon prebiootti), katkaravun ja taskuravun kuori (glukosamiinin lähde), Uuden Seelannin vihersimpukka (glykosaminoglykaanin (GAG) lähde), merimakkara (kondroitiinin lähde), Yucca Schidigera -uute, kuivattu merilevä, kuivattu vihreän tee, kuivattu viherminttu, kuivattu persilja, auringokukkaöljyuute, inkivääriuute, kuivattu mustikka, parsakaalijauhe, kukkakaali, kuivattu karpalo, kuivattu omena, kvinoa, katajanmarjauute.

Ravintosisältö

Raaka proteiini 22% min.

Raaka rasva 12% min.

Kosteus 10% min.

Raaka kuitu 3% min.

Hehkutusjäännös 10% min.

Kalsium 1% min.

Fosfori 0,7% min.

Kalium 0,65% min.

Natrium 0,3% min.

Tauriini 0,13% min.

A-vitamiini 23 000 ky/kg

D3-vitamiini 2 000 ky/kg

E-vitamiini 140 ky/kg

Arvostelut 0 arvostelua